Real Techniques by Samantha Chapman – Duo-Fiber Collection

Kada je Duo-Fiber set izašao u prodaju nije mi bio toliko interesantan da ga odmah isprobam pa sam pričekala recenzije koje su zaista bile podijeljene :/.

Kada je iHerb imao popust na RT kistove nisam dugo razmišljala te sam ih naručila i kada su stigli i ja ih isprobala brže bolje sam naručila još jedan set :D.
Mislim da vam je već sada jasno u kojem će smjeru ići ova recenzija.

RT kistove inače naručujem na iHerb stranici jer su mi tamo najpovoljniji.
Cijena Duo-Fiber seta na iHerb-u iznosi 19,99$ + 4$ poštarina.
Ukoliko iste upoznati, pri prvoj kupovini na iHerb shop-u možete iskoristiti promotivni kod za popust za sve proizvode – UZO074.

Elegantna bijela drška ovih u ruci laganih kistova velika je prednost u mojim očima.

Jedno pakiranje seta sadrži tri kista od kojih su dva namijenjena licu a jedan očima no ja sva tri koristim isključivo za lice pri konturiranju.

Dva kista za lice su pri dnu sužena, gotovo plosnatog oblika u profilu kista.

Sva tri kista načinjena su od sintetičkih dlaka i sva tri su srednje gustoće te svojom namjenom savršeni pri nanošenju kremastih proizvoda na lice.

Duo-Fiber Face Brush
Ovaj kist namijenjen je nanošenju pudera u kamenu ili prahu te rumenila i zaista lijepo nanosi sve navedeno. Čak bi možda izdvojila da je idealan za jako pigmentirana rumenila jer se sa njim ista jako lijepo a dovoljno decentno nanose.
Ovaj kist ja koristim za blendanje prethodno nanesenih kremastih proizvoda kojima sam konturirala lice te upravo za izuzetno pigmentirana rumenila u kamenu.
Mislim da odrađuje savršen posao i neprocjenjiv mi je u tom segmentu.

Duo – Fiber Contour Brush
Iako je ovaj kist podjednako namijenjen kako proizvodima u kamenu/prahu tako i kremastim proizvodima ja sam se sa istim našla isključivo u kombinaciji sa kremastim proizvodima.
Koristim ga upravo za konturiranje što mu je i namjena. 
Kupila sam dva seta možda upravo zbog ovog kista koji je idealan i za contouring i za highlighting pa sam željela imati odmah spremna oba pri konturiranju.
Ovim kistovima zapravo blendam kremaste prozvode koje sam nanijela na lice.

Duo – Fiber Eye Brush
Ovaj kist je namijenjen nanošenju sjenila na kapke no ja ga koristim prije prethodno navedenog Countour kista kojim blendam ono što sam nanijela ovim kistom.
S obzirom da je kist tanji idealan je za precizno iscrtavanje kontura a onda sa čistim tek lagano izblendam a prethodni Countour kist zaokruži čitavu priču.
Isto tako, idealan je za konturiranje nosa i mislim da ni sa jednim do sada nisam tako dobro odrađivala taj dio posla.
Ukoliko ga koristim na kapcima tada ga koristim samo da bi izblendala nanesena kremasta sjenila.

Smatram ovaj set svojim “must have” setom za konturiranje i moram priznati da nikada nisam bila toliko naklonjena kremastim proizvodima za konturiranje do sada. Zaista su precizni kistovi koji svoj posao odrađuju besprijekorno te olakšavaju posao konturiranja.
Održavanje je jednostavno jer se lako peru a dlačice ne ispadaju te se relativno brzo suše.
Imate li vi svoj “must have” set za konturiranje i od kojih se kistova i proizvoda sastoji?
Ujedno, zanimaju li vas moji najdraži proizvodi za konturiranje?

Ivana
lp