NOVEXPERT – PROGRAM EXPERT ZA BLISTAVU KOŽU

Krajem rujna prošle godine na testiranje sam dobila Novexpert-ovu Expert liniju s vitaminom C koja obećava blistavu kožu kroz tri koraka.

EXPERT EKSFOLIJACIJA- MASKA & PILING 50 ml
KORAK 1:  ZAGLAĐENA I BLISTAVA KOŽA
Anti age maska i piling osiguravaju vam i biološki i mehanički piling unutar 10min, zaglađenu i blistavu kožu te anti age djelovanje. Za sve tipove kože, sivi i neujednačen ten, te korekciju i prevenciju hiperpigmentacija, mrlja i pjega.

Blistava koža i svježina postižu se BIOLOŠKIM PILINGOM (djelovanje glukonolaktoma te ekstrakta papaje) nakon čega slijedi MEHANIČKI PILING (čestice jojobe, bambusa te koštice marelice) koji ujednačavaju i zaglađuju površinu kože.

Kombinacija arginina, bioflavonida, vitamina E te Novaxylina iz morskih algi odgovorni su za blistavu kožu te anti age djelovanje.

Dermatološki testirani, hipoalergeni proizvodi sa 100% sastojcima prirodnog porijekla.

MPC: 196kn
Moram priznati da me je upravo ova maska/piling na prvu najviše oduševila jer je koža lica dobila potpuno novu dimenziju upravo zbog njene temeljitosti pri čišćenju.
Koristila sam ju jednom tjedno na sugeriran način a taj je da bi masku nanijela te nakon 5-8min dobro istrljala kožu i već se po prvoj primjeni vidjela razlika.
Činjenica da se radi o proizvodu 2u1 svakako ide u korist jer smatram da bi se osobama koje nemaju naviku rotirati više proizvoda odjednom ovaj definitivno svidio jer njegov efekt traje do sljedeće upotrebe koja je za 7 dana.
Miris je voćni i jako je ugodan i zaokružuje u potpunosti čitav tretman.

SERUM VITAMIN C 30 ml
KORAK 2: ZAGLAĐENA I BLISTAVA KOŽA
Serum ima lifting i anti age učinak zahvaljujući pulpi baobaba i Novaxylinu iz morskih algi te zaglađuje površinu kože i učvršćuje konture lica, uklanja hiperpigmentacije, mrlje i pjege na licu. Za sve tipove kože, sivi i neujednačen ten, te korekciju i prevenciju hiperpigmentacija, mrlja i pjega.

Za blistavi izgled kože zaslužni su bioflavonoidi a poseban derivat vitamina C u kombinaciji s vitaminom E prevenira i korigira nastanak hiperpigmentacija, mrlja na licu i pjega te je odgovoran za blistav ten.

Učinak je zdrava i blistava koža zahvaljujući djelovanju vitamina C i bioflavonioida.

Dermatološki testirani, hipoalergeni proizvodi sa 100% sastojcima prirodnog porijekla.

MPC: 299kn                       
Serum sam krenula koristiti kao što bi se i trebalo jednom dnevno i to ujutro no moja masna koža se nije slagala tada sa make up-om, jednostavno nije išlo.
Kako i sama volim što manje koristiti tešku šminku tokom jesenskog/zimskog perioda ja sam ga koristila na način kada bi tokom dana bila gotova sa svojim obavezama skinula bih šminku i nanijela serum te potom neku hidratantnu kremu i tako smo funkcionirali besprijekorno.
Drago mi je da sam bila dosljedna jer serum zaista pruža koži tu energiju koja joj je potrebna tokom ovog perioda u godini.
Ukoliko imate masnu kože a volite serume sa vitaminom C možete ga koristiti na ovaj način kao i ja a ako vam ne nedostaje vaš serum pri jutarnjoj njezi onda slobodno koristite ovaj jer zasigurno će i vaša okolina primijetiti tu blistavost koju pruža koži. Ukoliko imate mješovitu ili normalnu kožu tada nećete imati nikakvih problema a ako vam je koža suha možda da se osigurate iznimno hidratantnom kremom.
Serum je također ugodnog mirisa kao i prethodni proizvod i već tada po nanošenju sve pršti energijom.               

PEELING NOĆNA KREMA 40 ml                                                          
KORAK 3 
Osam sati intenzivnog obnavljajućeg tretmana.

JEDINSTVEN PROIZVOD :
Obnavljajuća piling njega obogaćena hijaluronskom kiselinom.

Fantastična « NOVA KOŽA » zahvaljujući: 
3D PEELINGU- 3 vrste djelatnih tvari piling učinka koje djeluju na svim nivoima kože
KRONO PEELINGU- kontinuirano oslobađanje djelatnih tvari te peeling učinka tijekom noći

CIJENA MPC: 299,43  kn              
Piling krema je proizvod koji je mene osobno najviše zanimao iz čitave linije jer zapravo takva krema vašoj koži čini ogromnu uslugu i sve ono što se nakupljalo tokom godine uz primjenu ove kreme doslovno se čisti, nazovimo da je to tada “odmor” za vašu kožu.
Princip nanošenja je jednostavan, prije spavanja nakon čišćenja i toniziranja nanesete ovu piling kremu i idete na spavanje. Tokom noći vaša koža prolazi kroz proces dubinskog čišćenja u što sam se i sama uvjerila.
Rezultati su itekako vidljivi što dubinski u koži što površinski na koži i k tome ti rezultati su dugotrajni.
Tekstura kreme je lagana poput losiona a miris kao i prethodna dva proizvoda izvanredan.     

Moja koža je kao što znate nekada mješovita a nekada masna i u navratima se pojavi dubinska dehidracija. Nije naročito problematična ali ima svoje krizne periode. Uglavnom sam do sada s vremena na vrijeme tokom zimskog perioda posezala za serumima s vitaminom c čisto da vratim koži malo energije, svakako je bilo zanimljivo testirati kompletnu liniju s vitaminom c.
Moj favorit iz kompletne linije je upravo serum, možda je stvar navike ali nekako sam zaista bila zadovoljna učinkom jer nisam osoba koji voli zimu jer ista utječe što na mene osobno negativno što na moju kožu a serum bi joj dao ipak onu energiju koja je nedostajala i mislim da je bilo idealno da sam ga koristila tokom dana bez šminke.
Na ostala dva proizvoda moja koža nije najbolje odreagirala ali ja sam ipak bila uporna i koristila te iste proizvode posljednja 3 mjeseca i ono što im moram priznati jest da su dubinski očistili kožu besprijekorno, zaista je to bio pravi predah za moju kožu koja konstantno nešto novo isprobava te je tu i faktor šminke gdje ja i nemam baš nekih određenih granica a ista zaista ima utjecaj na kožu licu.
Uglavnom, prvih mjesec dana moja se koža slagala sa maskom/pilingom no onda sam počela primjećivati da kada bi istu koristila danas sutradan bi mi izbili oni sitni prištići koji zaista nisu bili ugodni no s druge strane ono što nije bilo dobro za moju kožu je izašlo iz nje na površinu.
Nadalje, na piling kremu sam odregirala već u prvih tjedan dana i tu se situacija nije mijenjala. Prištići ali ne sitni već one konkretnije napasti bi izbile na jednom dijelu i kada bi se sanirao taj dio lica oni bi izbili na drugom dijelu i tako konstantno u krug. Bila sam uporna i usprkos toj činjenici nastavila koristiti istu i danas dok pišem ovu recenziju mi je drago zbog toga.
Naime, maska/piling i piling krema su naprosto oporavili moju kožu iznutra, istina nije mi bilo ugodno stalno se boriti sa prekrivanjem raznih prištića koji su bili produkti reakcije ali mi je drago jer se koža iznutra pročistila a to i je ono najbitnije – dubinska njega. Ukoliko je koža dubinski zdrava površina će biti besprijekorna. Sama potvrda tome je i činjenica da ja funkcioniram sa BB kremom ili samo sa bazom za lice već 3 mjeseca, dakle ipak je vrijedilo.
Serum koristim i dalje na isti način a sa pilingom i kremom sam završila do sljedeće godine.
Sva tri proizvoda po otvaranju možete koristiti narednih šest mjeseci i ono što bi vam ja sugerirala jest ukoliko se odlučite za liniju ili neki od proizvoda da ih koristite tokom zimskog perioda te napomena ako se premišljate da još imate koja tri mjeseca vremena da prođete ovaj proces čišćenje jer topliji period godine zaista nije pogodan za ovakvu liniju.
Ova mi je linija pokazala koliko je zapravo bitna dubinska njega kože i drago mi je da sam prošla kroz program i što je krajnji rezultat ispao i više nego dobar.
Da li i vi prolazite kroz faze “odmora” kože vašeg lica i na koji način to činite ?
Ivana
lp
Tagovi: