Yves Saint Laurent – Baby Doll Kiss&Blush (2 Rose Frivole)

Yves Saint Laurentov Baby Doll Kiss&Blush predstavlja inovativnu strukturu formule, rezultat spajanja dviju tehnologija: podloga i ruž. Prozračna formula, s dva patenta u postupku priznavanja, kombinira iznimno senzualni kompleks difuzije boja s mješavinom pigmenata koji su savršeno prilagođeni za nanošenje na usne i obraze.

Kiss&Blush svojom prozračnom teksturom objedinjuje svojstva ruža i rumenila; nakon nanošenja usne i obraze obavija baršunasto nježnim velom koji ih matira i obasjava svjetlošću.

BABY DOLL KISS&BLUSH 298kn

Jedinstveno pakiranje je kruna YSL potpisa i zaista kretivnosti nije pomanjkalo niti ovoga puta.
Elegancija prožeta kroz samu ambalažu popraćena je jedinstvenim aplikatorom koji olakšava nanošenje kako na usnama tako i na obrazima.
Neodoljivo nježna tekstura, baršunasti finiš i svježina koju pruža lica, Kiss&Blush osvojio su me odmah na prvu.
Inače volim multifunkcionalne proizvode jer volim uštedjeti na vremenu, to sam u svakom slučaju i dobila sa Kiss&Blush.

Nijansu Rose Frivole pod brojem 2 najjednostavnije je opisati kao “baby pink” nijansu koja licu pruža nevjerojatnu svježinu.

Kiss&Blush koristim na usnama i obrazima i moram reći da je ovo prvi kremasti proizvod koji se meni dopao na obrazima. Naime, jako se lijepo nanosi bilo sa kistom ili prstima a isto tako lijepo sjeda na kožu bez obzira da li je u podlozi samo krema, baza ili tekuća podloga ili pak sve navedeno. Nekada po nanošenju fiksiram transaprentnim puderom dok nekada zbog prirodnijeg efekta ostavim naneseno samostalno.
Na usnama je nijansa nešto intezivnija ali jednako lijepa i ugodna te malo postojanija no što je na obrazima ali kako je moja koža mješovita nekako mislim da je ona krivac za taj dio. U vremenskom periodu to bi značilo da je postojan otprilke sat do dva.
U svakom slučaju, tokom dana se bez problema Kiss&Blush može nanijeti u smislu popravka i jednako će lijepo izgledati kao što je naneseno po prvi puta tog dana. Isto tako, Kiss&Blush puža mogućnost nijansiranja neovisno da li se radi o usnama ili obrazima.
Volim Kiss&Blush jer je idealan za brzo spremanje a moram istaknuti da je idealan i za ljetni look, kakav ja i preferiram. Široki raspon nijansi također ide u prilog jer mislim da bi svatko u dvanaest nijansi našao barem jednu za sebe.
Volite li i vi multifunkcionalne proizvode i kako vam se čini ova kombinacija?
*pr uzorak

Ivana
lp