Lancôme Bloggers Brunch 2014

Kategorije: Lancome, Promo

Lancôme tim ugostio je nekoliko hrvatskih beauty blogera u svojim prostorijama te povodom nadolazećeg blagdana osmislio jedno neformalno druženje uz brunch.

Dašak Pariza prohujao je Zagrebom zahvaljujući izuzetnoj organizaciji Irene Ljubičić, Nicolete Ogrinc, Koraljke Spremić, Ivane Lisak i Matije Posavca koji su nas srdačno ugostili te s nama podijeliti informacije o kozmetičkim novitetima s Lancôme potpisom.

Teško je bilo ne popratiti fotografijama razne francuske delicije koje su nas dočekale na stolu …

… no trebalo je i odložiti aparat te se prepustiti gastronomskim užicima …

… moje favorite sa stola mogli ste već uočiti na mom Instagram profilu @anaviglam .

Ostatak ambijenta je također dosljedno pratio temu Pariza.

Naglasak o kozmetičkim novitetima je bio više orijentiran na dekorativu a tek je ispred nas razdoblje preparativnih noviteta.
Nedavno sam vam i sama pisala o neodoljivom Lip Lover sjajilu u ovom postu a sada me zainteresirao i Miracle Air De Teint o kojemu više možete pročitati u ovoj objavi.

Za kraj nam nije preostalo ništa drugo nego da snimimo grupnu fotografiju i ponesemo dašak Pariza s Lancôme potpisom.

Na odlasku ponovo nas je iznenadila obzirna srdačnost Lancôme tima jer su odabrali za nas još malo krasnih “poslastica” poput La vie est belle L’Eau de Toilette , Blush Subtil – 021 Rose Paradis te Lip Lover 337 .
Poseban brand i poseban događaj u ugodnom društvu … neprocjenjivo. 
Lancôme …. brand sa zaista impresivnom lepezom proizvoda da svatko može nešto pronaći za sebe … zanima me imate li vi svog favorita sa Lancôme potpisom?
Ivana
lp