Vichy Capital Soleil – smirujuća njega za kožu nakon sunčanja

Kategorije: Preparativa, Vichy

Sunčane opekline kao i ostala oštećenja kože uzrokovana pretjeranim izlaganjem na suncu česte su pojave upravo tijekom ljetnih mjeseci. Vichy Vam preporučuje Capital Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja formuliran posebno za smirivanje sunčanih opeklina, koji trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Da bi spriječili oštećenje kože prvenstveno je bitna zaštita prilagođena jedinstvenom tipu kože. Linija proizvoda Capital Soleil pruža mogućnost da otkrijete Vašu idealnu rutinu za njegu i zaštitu od sunca.

Pretjerano izlaganje suncu i neadekvatna zaštita uzrokuju sunčane opekline i ostala oštećenja kože koja s godinama postaju sve brojnija te mogu rezultirati ozbiljnijim problemima. Tijekom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač stanica kože koje postupno gube svoju vitalnu supstanciju. Uz UV-zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i sunce, pijesak, voda, vjetar i sol. Na kraju dana koža postaje isušena i nezaštićena od  štetnog djelovanja  UV zraka te postepeno gubi sjaj, mekoću, elastičnost, a nastaju i sunčane opekline. Capital Soleil balzam za njegu kože nakon izlaganja suncu hidratizira, smiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.

CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE  SUNČANIH OPEKLINA poseban je balzam za smirivanje opeklina i 8-satnu hidrataciju. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija  oštećenu kožu balzamom koji pruža osjećaj ugode, štiti kožu te je u trenu smiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.

VICHY RUTINA: VAŠA IDEALNA ZAŠTITA OD SUNCA
Primjerena rutina zaštite od sunca također je presudna za zdravlje i ljepotu kože  kao i njega prilagođena potrebama kože. Uz Vichy dijagnozu i saznajte personaliziranu rutinu za zdravu i lijepu kožu: odgovorite na pitanja i saznajte koji proizvodi najviše odgovaraju upravo Vašem tipu kože, Vaš indeks i omiljenu teksturu:
http://www.vichy.hr/dijagnostika-dijagnoza-za-zastitu-od sunca/dijagnostika/d3.aspx

CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE SUNČANIH OPEKLINA: 101,79 kn*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.

*pr objava