Na kavi sa Anaviglam #24

Dragi čitatelji,

nadam se da ste u planiranju vaših godišnjih odmora ili ste već na odmoru, u svakom slučaju nadam se da vam sve ide po planu. Iako smo mi već isplanirali svoj godišnji ja sam nekako i dalje u planiranju, ako ne plana puta barem u planiranju što ću nositi sa sobom. U planu imam 15 dana odmora u četiri različita grada a putujem 01.08. i jedva čekam.

S obzirom da ću 15 dana biti odsutna iz Zagreba pakiranje mi zaista predstavlja problem. Naime, ja sam onaj tip osobe koji voli pretjerivati pa sa sobom na put nosi i što treba i što ne treba mada 15 dana odsutnosti je zaista puno i nadam se da nisam jedina koja paničari zbog toga. S obzirom da sam baš u fazi popisa što nosim sa sobom (da, ja radim popis jer inače se pogubim i radim ga na vrijeme jer organizacija je uvijek prioritet) zanima me kako vi odabirete odjeću, kozmetiku, obuću i sve ono što vam je potrebno za odmor? Mislim da ću ja odabirati što nosim sa sobom prema odjeći/obući/nakitu koji najčešće nosim u posljednje vrijeme, mada sam sigurna da vi imate neki bolji prijedlog!?

Ove godine sam odlučila kozmetiku svesti na minimum mada mislim da sa preparativom i proizvodima za njegu kose to neće biti lako ali nadam se da ću barem ostati dosljedna kada je u pitanju šminka. Ukoliko vas zanima post o kozmetičkim proizvodima koje ću nositi sa sobom ostavite komentar jer to ću rado podijeliti sa vama.

Ove godine dešava se nešto čudno po pitanju šminke, naime, ja sam osoba koja bi eksperimentirala sa makeup-om još sa prvim zrakama sunca u svibnju jer mislim da ljeto dopušta puno više toga no ostatak godine, međutim, ove godine moj je makeup sveden na minimum do te mjere da sam u lipnju svega tri puta koristila tekuću podlogu na licu. Naime, moj makeup je sveden na neko kremasto sjenilo, maskaru i lip balm u boji, da li se to dešava i vama ljeti da nemate zaista niti potrebe niti želje za slojevima šminke?

S obzirom na minimum makeup-a koji koristim u razmišljanju sam ugradnje trepavica pa su sve preporuke dobrodošle  s obzirom da ja nemam nikakvog iskustva po tom pitanju!? Zasada su mi pozananice preporučile Kalu (Radnička), BlingBling (Zagreb Tower) i D&D (Ilica) pa ukoliko imate iskustva sa jednim od navedenih salona molim vas javite mi svoje dojmove.

U današnjoj kavici željela sam se osvrnuti i na ljetni raspored objave postova s obzirom da svi mi provodimo malo više vremena vani i nekako nam svima internet i sl stvari dođu na skroz sporedno mjesto pa sam odlučila do otprilike 20.08. objavljivati dva posta tjedno i to utorkom i petkom a onda se krajem osmog mjeseca vraćam sa objavama tri puta tjedno (utorak-četvrtak-subota). Iako ću na blogu biti nešto odsutnija tu su društvene mreže od kojih bi izdvojila Instagram o kojem sam ovisna te svaki dan objavim barem jednu fotku (anaviglam@instagram).

To bi bilo sve u današnjoj kavici, jedva čekam pročitati vaše preporuke i savjete a do tada vas sve srdačno pozdravljam!