New In | H&M Home

Kako već to zasigurno znate i sami, H&M online dostupan je odnedavno i u Hrvatskoj, no ono što je mene posebno razveselilo jest da je na taj način dostupan i H&M home segment koji inače u Hrvatskoj nije dostupan. Popis želja za H&M home je poduži no već sam skinula tek nekoliko komada koje ću vam i pokazati u nastavku posta. Inače, dostava je izuzetno brza i pouzdana, dostavlja se kurirskom službom u trajanju od 2-4 dana po zaprimljenoj potvrdi da je paket krenuo na zadano odredište, a prije same isporuke dobijete obavijest sms-om. Svaki proizvod bio je zasebno zapakiran i adekvatno zaštićen a trošak dostave iznosi 4,99€.

Sa svakim naručenim proizvodom sam jako zadovoljna i svaki je zadovoljio omjer cijene i kvalitete, ukoliko vas neki određeni proizvod posebno zanima ostavite upit u komentarima a ispod slike možete naći linkove ukoliko su proizvodi još uvijek dostupni.

H&M home .

Striped table runnerText print cushion coverBath towelPaper napkins | Metal tray | Small candle in a glass holder

H&M home copper gold H&M Home h&m H&M home copper H&M home candle H&M home candles

Scented candle in glass holder

H&M home Home H&M

Large metal wire basket | Small metal wire basket

Nadam se da ste pronašli nešto interesatno vama a ukoliko imate neke preporuke što još “moram” naručiti rado bi ih čula. Isto tako, napomenula bi da su proizvodi koji nisu linkani rasprodani ali koliko vidim na stranici postoje slične zanimljive alternative.

Tagovi: