Bed Head Tigi – Epic Volume Shampoo

Kategorije: Kosa

Već sam nebrojeno puta naglasila koliko mojoj dugoj i tankoj kosi nedostaje volumena i uvijek sam u potrazi za dobrim šamponom koji će joj pružiti upravo taj volumen. Iako imam već svoj HG šampon za idealno postojani volumen (o kojem vam uskoro pišem), isti ima i par svojih mana preko kojih nisam voljna preći no zato je njegovo mjesto kao HG šampon zauzeo upravo Bed Head Tigi – Epic Volume.

Dostupan je online i mala napomena ukoliko ste fan Bed Head Tigi proizvoda, povlače se sa našeg tržišta 🙁 . 
Kupujem ga najčešće sa feelunique.com jer je dostupan u klasičnom pakiranju od 250ml i u većem koje ja preferiram od 750ml.
Cijena varijante od 750ml iznosi oko 250kn a varijanta od 250ml oko 110kn, ovisno na kojem web shopu kupujete.

Kao što sam već navela, preferiram veće pakiranje zbog isplativosti ali i zbog samog pakiranja, odnosno pumpice na vrhu koji omogućava idealno doziranje šampona. Naime, sadržaj jednog pritiska je dovoljan za jedno šamponiranje.
Tekstura je izuzetno gusta te jako lijepo pjeni i ja sam zadovoljna efektom već nakon drugog šamponiranja što mi je zapravo sasvim dovoljno.
Miris je zaista posebno lijep i ugodan ali je pritom i dosta intenzivan pa ako niste fan istih možda ovo nije šampon za vas jer miris istoga ostaje na kosi jedan kraći period. Po mom mišljenju, ovo je mirisna kombinacija crvenog bobičastog voća, poput dječjih žvakaćih guma :).
Ovaj šampon volim jer me još nijednom nije izdao, čak ni u danima kada je vlažnost u zraku na svom vrhuncu. Kosa dobiva volumen već u samom korijenu a to i je ono najbitnije, čak smatram da mojoj kosi koja se inače brzo zamasti produlji za dan svježinu. Voljela bih reći da ne isušuje ali šamponi namijenjeni volumenu kose imaju tu tendenciju no nije ni to ništa prestrašno. Kod mene se ta isušenost vidi samo na vrhovima ali njegujući tretman sa bogatijom maskom i ulje riješe taj problem.
Omjer cijene i kvalitete te učinkovitost ovog šampona čine u potpunosti zasluženo ovaj šampon za volumen mojim “holy grail” šamponom za kosu i zaista nema smisla da u budućnosti tražim drugi. Iako imam nekoliko šampona na zalihama čim iste potrošim u svrhu testiranja/recenziranja nastavljam svoje druženje isključivo sa ovim šamponom te jednim nešto nježnijim odnosno hranjivijim.
Bed Head Tigi kao brand nudi zaista fantastične proizvode i jako mi je žao da se povlače sa našeg tržišta :(, nadam se da ste imali priliku nešto već isprobati pa ako imate neke preporuke slobodno ih ostavite u komentarima.
Jedna mala napomena, outlet u Dubravi, točnije u blizini okretišta Dubec, na katu drži nešto malo kozmetike po povoljnijim cijenama a konkretno neki Tigi proizvodi su snižene 50%. Doduše, ja sam bila tamo prije nekih mjesec dana ali prijateljica ih je posjetila nedavno i proizvoda još ima pa ako vam je usput zavirite 😉 a moj ulov ćete vidjeti još ovog tjedna u jednom new in postu.
Ivana
lp