Vichy Aqualia Thermal – Giveaway

Kategorije: Giveaway, Vichy

VICHY AQUALIA Dinamična hidratacija za svježu ljepotu u svakom trenutku.

Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području idealne kože te predstavlja novu dimenziju hidratacije: nova linija Aqualia Thermal omogućuje dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svježu ljepotu u svakom trenutku. Aqualia Thermal dinamična hidratacija dostupna u dvije teksture i Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože učinkovito hidratiziraju isušena područja lica. Zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz kožu lica sva su područja dugotrajno hidratizirana. Svježa ljepota više nije san- uz novu liniju Aqualia Thermal dinamične hidratacije! Više o Aqualia Thermal inovacijama možete saznati klikom na ovaj link.

VICHY - AQUALIA AMBIANCE

Iako je moja koža mješovita do masna nerijetko je dolazila u stanja dehidracije iznutra i moram priznati da je ugodniji osjećaj onaj višak sebuma nego osjećaj zatezanja i nelagode. Vichy je brand uz koji sam ja odrastala i koji godinama već boravi u redovnoj postavi u mojoj kupaonici.

Aqualia Thermal Dynamic Hydratation Light Cream mi se posebno sviđa jer je zaista lagana na površini a bogato hrani kožu iznutra, što je zapravo i najbitnije. Kako se približila 30-ta svakako je hidratacija ta koja mi je najbitniji faktor pri njezi kože lica no nikako ju ne treba zanemariti i prije a velika je prednost Aqualia Thermal linije ta da je pogodna za sve uzraste.

Sredinom rujna u ljekarnama započinje promicija Aqualia Thermal linije pa uz kupnju odabranog proizvoda iz linije na poklon dobivate 7-dnevnu Aqualia Thermal rutinu.

AQUALIA-POKLON-KUTIJA-TESTERI-HR

Kako stalno čitate mene kako pišem o važnosti hidratacije ovoga puta u suradnji sa Vichyem pitala sam poznatu fotografkinju Maru Milin, koja je ujedno Vichyjeva ambasadorica, par pitanja na tu temu.

Mare Milin-138

1) Možete li ukratko opisati vašu rutinu pri njezi lica?
Stvarno za sebe mogu reći da sam njegovana, trudim se.
Ipak, uvijek može i više i manje, ovisno o klimi, suhoći zraka, dobu godine i općem stanju moje kože. Ponekad mi izbiju aknice na području brade, pa se moj režim njege drastično mijenja u pravcu detoxa, ali to je srećom vrlo kratko i rijetko.
Micelarna Purete Thermale vodica je za mene sveti Gral. Otkriće desetljeća, od nje počinjem, s njom završavam. Bez seruma također ništa, najbolja moguća baza, Idealia linija pokriva mi sve: Life serum, korektivni serum za flekice, krema za lice, krema za oko očiju. To je definitivno moja linija. Hranjiva, hidratantna i od nje mi koža blista.
Tu i tamo malo retinola za borice i ja sam zadovoljna. Uz Vichy koristim još i jedan ayurvedski proizvod koji se s ovima sljubio najbolje na svijetu. To je serum od smilja iz linije Ayurvedom do zdravlja, prekrasan 100% organski prozivod. Noću stavim taj serum, korektivni Idealia serum i po potrebi noćnu kremu i kremu za oko očiju i idem spavati.

2) Koliko pažnje posvećujete hidrataciji?
Ja imam suhu kožu kojoj treba puno vlage, ali nisam više u 30+, već u 40+, tako da su moje linije za njegu ipak one koje se bore i protiv bora, i suhoće kože. Dakle, hidratizaciji posvećujem puno pažnje. Mnoge žene imaju jednu kremu i gotovo. Ja sam pak ovisnik, moram probati baš sve. Nikad ne znaš što ti može pasati ili te oduševiti, makar poptpuno neočekivano. Trenutno me golica baš ta nova linija, Aqualia Thermal, moj izbor pada na serum i kremu za suhu kožu i za noć.
Inače smatram da kožu treba dubinski čistiti. 1x tjedno stavljam masku, koristim kremasti peeling, proizvodi koje sam nabrojala, koje kosristim svaki dan, su svi vrlo hidratantni.
Oko očiju često znam staviti roll on iz linije Aqualia Thermal. Baj, baj napuhnuti podočnjaci, vjerujte mi. Malo čudo u maloj tubici. Uvijek je sa mnom u torbici. I kad god se šminkam, uvijek fiksiram šminku termalnom vodicom u spreju. To je dobra navika.
Sve to je kućna rutina. Međutim, ako imate sredstva i vremena, dobro je ponekad otići u kozmetički salon na neki ritual, stvarno dubinsku hidratizaciju, masažu lica kremama i serumima, masku, uvijek zaspem na stolu, to je raj za svaku ženu. Rezultati traju danima, tjednima, ako je trtman bio kvalitetan.

3) Možete li nam otkriti svoju beuty tajnu ili podijeliti sa nama neki poseban savjet?
Nikad dovoljno kremice za oko očiju. Stalno nosim nešto u torbici. Nemate pojma koliko zasušene borice oko očiju mogu oduzeti svježine licu.
Serum za lice mi je ujedno i podloga za šminkanje. Pogotovo oni koji garantiraju blistavost kože.
Uvijek pomiješam malo tekućeg pudera s kremom za lice i tako si složim svoju BB kremu.
Malo tekućeg ili kremastog hightlightera na jagodicama čini čuda, kremasto rumenilo također.
Neka hranjiva, lagano obojena mast za usnice na bazi karite maslaca ili kombinacije hranjivih ulja, i spremni ste za dan.

I ne zaboravite da i koža vašeg tijela također želi biti nahranjena.

VICHY - AQUALIA THERMAL

Kako bi svi mi skupa bili spremni za hladnije dane pred nama, Vichy dariva tri sretne dobitnice sa dvije lagane kreme i jednom bogatom kremom iz Aqualia Thermal linije. Sve što trebate napraviti da biste osvojili svoj primjerak je napisati u komentarima vaš omiljeni Vichy proizvod a ako još niste isprobali nijedan Vichy proizvod onda barem napišite proizvod koji vas najviše zanima iz Vichy asortimana.

Prijave se zaprimaju do 12.rujna a sretne dobitnice se moraju javiti sa svojim podacima na mail anaviglam@gmail.com u roku 48h a u darivanju mogu sudjelovati isključivo osobe sa područja Hrvatske.

Sretno!!!