Illamasqua Complement Palette & Magnetism lipstick

Kategorije: Illamasqua, Makeup, Ruž, Sjenila

Početkom zime Ilamasqua je pustila u prodaju limitiranu kolekciju pod nazivom GENERATION Q. Odmah sam se počastila paletom sjenila i jednim ružem koje recenziram danas a naknadno me ispod bora dočekalo predivno rumenilo pod nazivom Aurora o kojemu ću pisati neki drugi put.

Kako sam zimi sklona ljubičastim tonovima pri odabiru make up-a ova dva proizvoda su kao stvorena za mene te sam ih nosila konstantno kroz 12-ti mjesec a i nadalje…:).

Krenula bih prvo sa ovom predivnom paletom u čije sam se nijanse naprosto zaljubila.

Paleta dolazi u ambalaži crne boje te je iznimno elegantna a jednako kompaktna te uz četiri sjenila dolazi i sa ogledalom.

Svako sjenilo ima svoj naziv;

Slink – svijetli šampanjac (shimmer)
Focus – tekući metal u hladnoj metalik smeđoj boji
Queen Of The Night – tamna ljubičasta (mat)
Forgiveness – bogata smeđe ljubičasta (shimmer)

Moj osobni favorit je nijansa Forgiveness no nikako ne kaskaju za njom i ostale tri a da ne govorim kako predivna nijansa nastaje u kombinaciji tekućeg metala Focus i sjenila Queen of the Night.

Sjenila se ne truse i lijepo se blendaju. Zadovoljna sam pigmentacijom i postojanošću koja je cijelodnevna sa bazom za kapke. Tekstura im je iznimno ugodna, gotova svilenkasta a takav je i sam miris koji je vrlo decentan no ipak prisutan ali nestaje po nanošenju.

Nisam mogla odoljeti a da vas ne zatrpam fotografijama ove ljepotice sa kojom se družim ove zime a i za koju vjerujem da će mi još dugo biti na dohvat ruke jer se iznimno sporo troše :D.

Swatchevi su snimljeni na dnevnom svijetlu bez blica i sa bazom…

…a ovako izgledaju na očima…;)….sa napomenom da su korištene sve četiri nijanse.

Nadalje, da se vratimo na početak…uz paletu sam kupila i ovaj krasan ruž u nijansi pod nazivom Magnetism.

Prema Illamaqua opisu radi se o nijansi tamne maline i zaista joj ima traga ali ja bih se prije orijentirala po boji ciklame.

Uglavnom, predivna duboka nijansa ljubičaste sa primjesima roze tako da ton koji dobivate nije niti pretaman niti presvijetao, baš ono što mi i treba u ovo hladno i sivo zimsko doba. Zaprvo je to jedan mix bobičastog šumskog voća ;).

Iznimno pigmentirani ruž te isto tako iznimno postojan, da budem preciznija, sigurnih 2-3 sata bez popravka. Ostavlja mat finsih na usnama i lagano isušuje no ukoliko nanesete tek lagani sloj balzama dobit ćete izvrsnu kombinaciju. Miris mi osobno nije previše ugodan no brzo hlapi tako da je to zanemariv segment za mene.

 Ruž također dolazi u prekrasnoj crnoj ambalaži od 4g po cijeni od 160kn u Illamasqua Store-u.

Swatch slikan na umjetnom svijetlu sa blicem…

 …te drugi na prirodnom svijetlu bez blica.

Sveukupan dojam je jednom riječju apsolutno fantastičan te svakako mislim obratiti pažnju na ruževe a i pokoje sjenilo ;).

Illamasqua proizvodi…što preporučate?

lp