Beauty | Dior Skyline Fall 2016 Makeup Collection

Kreativni direktor Dior Makeupa, Peter Philips, bio je inspiriran Parizom, te naročito Eiffelovim tornjem, kada je kreirao jesensku makeup kolekciju ‘Skyline’, kroz koju se provlače upravo jesenski tonovi. Dior zaista nije pretjerano odmarao tokom ljetnih praznika jer su lansirali najviše makeup noviteta na tržištu te mi je stvarno bilo teško izdvojiti samo jedan proizvod koji mi je zapao za oko. Koje nam sve točno makeup novitete Dior donosi ove jeseni možete saznati klikom na ovaj link a na ovom linku možete saznati cijene proizvoda. Također, ostavljam vam još jedan zanimljiv link sa dodatnim dojmovima i swatchevima a koji su točno komadi mene impresionirali, da su se našli u mojon košarici, možete otkriti u nastavku posta.

0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 1-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 2-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 3-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 4-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 5-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection

Meni najdraži lakovi za nokte upravo su Dior lakovi iz razloga izvrsne pigmentacije te postojanosti, dakle, iako su izuzetno skupi mislim da opravdavaju tu svoju cijenu. Nove nijanse isprepliću se od svijetlih bež tonova pa do onih tamnijih kombinacija čokolade i mahagonija. Moj odabir pao je na zagasito svijetlo smeđu nijansu ‘Abstract’ te mahagonij nijansu ‘Skyline’. Sa obje nijanse sam podjednako zadovoljna jer dovoljna su dva sloja za prekrivanje a postojanost na geliranim noktima nadmaši i tjedan dana.

Još je jedan Diorov proizvod prema kojemu moje oduševljenje ne jenjava a radi se o proizvodu Dior Addict Gloss. Iako nisam veliki fan sjajila, u bogatoj teksturi Diorovih sjajila uvijek mogu uživati. U ‘Skyline’ kolekciji dostupne su tri nove sjajne nijanse od kojih sam ja za sebe odabrala ‘futuristički transparentnu’ pod nazivom Scandalous. Radi se o sjajilu koje u sebi sadrži sitne holografske čestice koje ovom sjajilu daju potpuno novu dimenziju a swatch možete pogledati klikom na ovaj link. Ovo sjajilo nekada koristim samostalno a nekada u kombinaciji sa ružem ili olovkom u podlozi. Nimalo ne ljepi usne te ih ne isušuje a postojanost varira, ukoliko ga nosim samostalno tada ga trebam popraviti kroz sat do dva vremena a u kombinaciji sa olovkom ili ružem u podlozi postojanost se udvostručuje.

Limitirano izdanje kultne palete ‘5 Couleurs’ oslikava promjene boje neba iznad Pariza. Igra sjene i svjetlosti  kroz posebno dizajnirane motive na površini sjenila prenosi raspoloženje Pariza tokom jeseni. Između dvije palete ja sam za sebe odabrala ‘Capital of Light’ paletu čija je tekstura neodoljivo mekana, gotovo kremasta koliko lijepo klizi po kapku. Sama pigmentacija je osrednja ali nadogradiva a ukoliko koristite vlažni kist tada ova sjenila pružaju kapku drugu dimenziju. Sjenila su kombinirana kroz decentni shimmer i sedefasti finiš kojim možete postići jedan ‘casual’ decentni look za svaki dan ali i jedan korektan ‘smokey eye’ look. Swatcheve ove palete možete pogledati klikom na ovaj link.

Ove sezone Dior širi svoju paletu Diorshow Mono sjenila novom sjajnijom završnicom kroz Diorshow Mono Eyeshadow. Ova mono sjenila dostupna su u zadimljenim tonovima od senzualno smeđe preko svijetlo ružičaste, do srebrno ljubičaste a oslanjaju se na strobing tehniku kako bi kapcima dodali neodoljivi ‘glow’. Za sebe sam odabrala nijansu ‘Fusion’ koja je varijancija između zlatne, koraljne i bronačne nijanse, nešto sasvim posebno a swatch možete pogledati klikom na ovaj link. Sjenilo se pomalo trusi ali ništa pretjerano, lijepo se blenda na kapku a uz pomoć vlažnog kista na kapku se projicira skroz nova odnosno dublja nijansa koja posebno dolazi do izražaja na svijetlu.

0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 1-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 2-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 3-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 4-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 5-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 6-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 8-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection 9-0-dior-skyline-fall-2016-makeup-collection

Jesen je definitivno privlačnija uz ‘Skyline’ limitiranu kolekciju a mislim da će takva biti i zima jer ovakve nijanse zaista pruže lijepu toplinu licu da i zaboravimo na niske temperature. Moj favorit je paleta jer nije baš često slučaj da u paleti mogu i želim koristi baš sve nijanse a ove upravo mogu i to tokom čitave godine.

Kako se vama svidjela kolekcija i koji je vaš favorit?

dior-skyline-makeup-look-lotd

*kominacija sjenila iz ‘Capital of Light’ palete te sjajilo ‘Scandalous’