New In | Ebay #1

Objavila Ivana / 29. studenoga 2016.

Iako je upravo ebay bio moj ulazak u svijet online kupovine, moram priznati da dugo nisam ništa naručivala, u principu, ebay je opcija kada nešto ne mogu pronaći nigdje a ebay po tom pitanju nikada ne razočara. Tako sam i ljetos tražila jednu sitnicu i iznenadila se koliko se toga kopira, tj koliko fake proizvoda ebay nudi, ukrako, jedan proizvod je vodio do drugoga i tako se moja košarica ubrzo napunila sitnicama i zato je danas usljedio ovaj post.

Pročitaj članak

Poliklinika Bagatin | Med Visage tretman za lifting lica

Objavila Ivana / 26. studenoga 2016.

Nedavno sam na blogu pisala o svom posjetu Poliklinici Bagatin te VISIA analizi koju sam napravila, tada sam ujedno najavila kako sam se u konzultaciji sa stručnim osobljem odlučila isprobati nekoliko tretmana o kojima ću vam pisati. Prvi od tremana koji sam željela isprobati upravo je Med Visage tretman za nekirurški lifting lica a više o istom možete pročitati u nastavku posta. 

Pročitaj članak

Poliklinika Bagatin | VISIA

Objavila Ivana / 16. studenoga 2016.

S obzirom da sam prije otprilike godine dana posjetila Polikliniku Bagatin te bila oduševljena kako njegom lica tako i djelatnicima, odlučila sam se posjetiti ih ponovo s obzirom da mi koža zadaje puno briga i problema posljednjih mjeseci. Kako bi mi stručno osoblje Poliklinike Bagatin moglo što bolje pomoći odnosno pristupiti njezi moje kože, prvo sam se naručila na analizu uz pomoć uređaja VISIA, a o čemu se točno radi, možete saznati na nastavku posta. 

Pročitaj članak