Big Sexy Hair – Volume Shampoo & Thickening Spray

Kategorije: Kosa

Njezi kose zaista posvećujem puno pažnje i konstantno isprobavam neke nove proizvode, tako se tu našao i famozan američki brand Sexy Hair koji je zaista jako hvaljen.
Donedavno ovaj brand nije bio pretjerano dostupan no sada ga sve češće susrećem na UK stranicama a ova dva primjerka sam naručila na stranici Beauty Bay gdje možete klikom na ovaj link vidjeti i ostatak ponude ovoga branda.

Nekako mi je bilo logično krenuti od početka pa svakako isprobati šampon ali kako BB šalje i sprejeve ubacila sam i sprej koji kosi daje na volumenu.
Šampon je na žalost podbacio.
Dolazi u pakiranju od 300ml i cijena mu iznosi oko 10ak eura no činjenica da pri prvom šamponiranju taj šampon na mojoj kosi nije niti zapjenio pa ni na drugom ništa posebno već tek po treći puta ukazuje da se jako brzo troši. Tekstura podsjeća na neki gušći gel za kosi pa ga i zbog toga treba malo više nanijeti :/. 
Lijepo i temeljito opere kosu no ne pruža joj spektakularan volumen vrijedan uopće spomena.
Meni je ovo pakiranje trajalo mjesec dana ali samo zato što sam ga rastegla pri upotrebi. Uz navedeno na žalost primijetila sam i da mi je dodatno isušio vrhove pa bi se jednostavno samo vratila na uvod i zaključila da je šampon na mojoj kosi podbacio i zapravo sam možda više razočarana jer sam imala zaista velika očekivanja od njega s obzirom na sve silne pohvale.
Sprej nije podbacio ali sa njim imam love/hate odnos.
Naime, sprej se nanosi na ručnikom prosušenu kosu te se po nanošenju kosa raščešlja i potom nastavljate sa stiliziranjem. Problem nastaje kada ste stavili ili premalo ili previše proizvoda. Ukoliko je proizvoda previše kosa izgledalo vrlo neuredno i jako se petlja a ako ga se nanese premalo jasno je da je efekt nikakav.
Ono što ja primjenjujem jest da se više orijentiram da ga nanesem u par poteza u korijen ali špricajući sa veće udaljenosti pa što padne na kosu to bude to, raščešljam te posušim fenom jer čini mi se da je fen nužan za ovaj sprej da bi se postigao neki efekt.
Moram priznati da sprej malo oteža kosu te se kosa brže masti sa njim i nekako uz sva testiranja čini mi se da je ovaj proizvod najbolje koristiti kada kosu uvijate jer tada neće stvarati probleme i dati će volumena koliko ga je kosi potrebno.
Sadržaj spreja iznosi 200ml i ne treba ga puno a cijena mu je bila oko 15ak eura.
U konačnici, očekivanja su bila velika a ono što sam dobila je tako/tako no opet možda se ne radi konkretno o proizvodu već o tipu kose te bi možda nekome ovi proizvodi odgovarali. U svakom slučaju, idemo dalje sa testiranjem jer ne može nam uvijek sve savršeno odgovarati ;).
Kada se vi najčešće i sa kakvim tipom proizvoda razočarate?

Ivana
lp