Sisley – Eye Contour Mask

Nekako imam osjećaj da sam uvijek u potrazi za još nepronađenom idealnom okoloočnom kremom, maska iz današnje recenzije je najbliža tom idealu no njena cijena je sve samo ne idealna.
Iako pakiranje ove maske sadrži čak 30ml cijena od 739kn (koliko sam ju ja zadnji puta platila, a svi znamo kako Sisley valjda na mjesečnoj bazi diže cijene :/) je zaista pretjerana. Naime, kako se radi o maski činjenica je da će deblji sloj ipak biti potreban pa tih 30ml prođe kao da je 15ml.

U svakom slučaj, ja ću vrlo vjerojatno ponovo kupiti ovu masku tamo negdje pred zimu jer hladniji period godine je jednostavno koban za moje okoloočno područje i nije vrijedan rizika i prepuštanju slučaju.

Ukoliko se pitati što li je toliko magično u okoloočnoj kremi te cijene, vrlo je jednostavno, ova maska čini što druge maske ili kreme ne čine :/.
Naime, dehidracija okoloočnog područja dovela je do nekih sumnjivih linija koje ja jednostavno ne želim zvati riječju na “b” a korištenjem ove maske te linije ponekad nestanu a ponekad se vide manje za otprilike 80% a o hidrataciji da ni ne govorim jer joj nema ravne.
Napomenut ću da neće naravno sve nestati ili ispariti i da će se iste vjerojatno ponovo vidjeti ali taj trenutni učinak mene čini jako sretnom.
Kako bi prolongirala količinsko trajanje ove maske ja ju koristim kao noćnu okoloočnu kremu te ju nanenesm u sloju kao što bi nanijela kremu i to činim svaki dan, odnosno svaku večer prije spavanja. Inače, ova se maska preporuča nanositi u debljem sloju kao maska prema potrebi ili jednom tjedno.
Svjež i decentan miris te lagana ali ipak dovoljno gusta tekstura učinit će vaše oči elastičnijima, ugodnijima, nahranjenima, svježijeg izgleda i bez pretjerane natečenosti a podočnjaci će i dalje ovisiti o prekrivanju korektora.
Bezobrazno skupa no zaista nužna (barem zimi) ova maska/krema vrijedna je pažnje ako ništa da se probate dokopati testera 😉 jer bilo bi mi drago kada biste otkrili tu malu čaroliju u tubi.
Vaš HG proizvod za okoloočnu njegu je … ?
Ivana
lp