Beauty | Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palette

Iako ABH Modern Renaissance paletu sjenila koristim tek nekoliko dana morala sam objaviti ovaj post još danas jer je ista dostupna unutar EU. Naime, web shop Cult Beauty objavio je na svojim stranicama danas da je ista dostupna po korektnoj cijeni od 41.00£ a da stvar bude još bolja, u limitiranom periodu na sve ABH proizvode poštarina je besplatna. Ovo sve spominjem odmah u uvodu jer sam ja svoju paletu naručila sa ABH stranice i platila carinu 80% vrijednosti paketa, tako da se ova ponuda na Cult Beauty web shopu isplati iskoristiti. Također sam sigurna kako će se paleta jako brzo rasprodati pa sam zato i požurila sa svojim osvrtom na paletu.

1 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette 3 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette

Paleta se sastoji od 14 nijansi sjenila od kojih svako sjenilo iznosi 0.7g proizvoda. Jedinu manu ove palete ću odmah spomenuti a to je da se sva sjenila iz ove palete jako truse, no s obzirom na zaista jako impresivnu pigmentaciju sjenila nekako sam voljna zažmiriti na tu jednu jedinu manu. Sada kada sam skinula teret te jedne mane voljela bih istaknuti bitne prednosti ove palete a tu je definitivno na prvom mjestu pigmentacija koja je vrhunska. Nakon impresivne pigmentacije moram spomenuti i lakoću kojom se ova sjenila nanose odnosno blendaju na kapku. Pri nanošenju nijanse sjenila mogu se lijepo nijansirati odnosno točno možete sami dozirati intenzitet nijanse. Postojanost ovih sjenila je točka na “i” jer po nanošenju ona se više ne miču sa kapka do skidanja. Tekstura svih sjenila podjednako je ugodna i podsjeća me jako na sjenila iz meni obožavane Lorac PRO palete.

Od 14 sjenila ABH deklarirala je da su 3 sjenila metalik finiša a da su preostalih 11 sjenila mat finiša, no ja se sa tim ne mogu složiti te sam mišljenja da samo 2 nijanse pružaju taj metalik efekt te da su tek 4 nijanse konkretnog ultra mat finiša a sve preostale sadrže neki jako decentni satenski efekt no baza im je definitivno mat, to se najbolje može vidjeti klikom na ovaj link. Sam opis nijansi je poprilično dosljedan;

Tempera-Velvety beige
Golden Ochre-Earthy yellow
Vermeer-Iridescent shell with a metallic finish
Buon Fresco-Antique lavender
Antique Bronze-Metallic sable
Love Letter-Raspberry
Cyprus Umber-Dark coffee
Realgar-Brick
Warm Taupe-Earthy gray
Venetian Red-Crimson
Red Ochre-Sienna
Primavera-Shimmery gold dust with a metallic finish
Burnt Orange-Deep orange
Raw Sienna-Neutral amber

5 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance paletteswatch

4 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette (2)

Pakiranje same palete jako je lijepo jer osim što je svijetlo roze boje k tome je presvučeno u baršunasti materijal koji nije nikako praktičan za jednu paletu sjenila no makar se trudim da budem pažljiva pri korištenju. Unutar palete nalazi se ogledalo duž poklopca te dvostrani kist za nanošenje sjenila. Kist je praktičan i iskoristiv mada nije pretjerano kvalitetan ali doprinosi paleti.

2 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette 6 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette

Paleta sjenila toplih nijansi uvijek je must have ako mene pitate, posebno ako se osim neutralnih nijansi tu mogu naći i crveno/ružićasti tonovi koji su nosivi na svakodnevnoj bazi. Ova paleta pogodna je za korištenje tokom čitave godine i mislim da se baš svi tonovi mogu pronaći u njoj, ukoliko vas naravno privlače ovakve nijanse. Usprkos komplikacijama sa carinom drago mi je da sam vlasnica ove palete te sam sigurna da ću je koristiti često te će se uloženo isplatiti. Zaključila bi kako je ovo jako kvalitetna paleta sjenila sa jedinstvenim nijansama koja su nama možda manje dostupna pa je samim tim i ova paleta meni toliko privlačna. Ukoliko se odlučite na kupovinu iste svakako me zanimaju vaši dojmovi.