dm-drogerie markt | Humble četkica & Mjesec njege kože lica & GIVEAWAY

*Darivanje je završeno a dobitnica darivanja je Kristina Španić.

Humble Brush

Početkom ožujka na policama dm-a našao se jedan vrijedan novitet, riječ je o Humble Brush, najprodavanijoj eko četkici na svijetu. Tijelo četkice sačinjeno je od bambusa, dlačice od kvalitetnog najlona a ambalaža je u potpunosti napravljena od recikliranog materijala. Inače, Humble Brush ne stavlja osmijeh samo na naša lica, već i na lica potrebite djece. Svaka kupnja Humble proizvoda podupire siromašnu djecu diljem svijeta putem zaklade Humble Smile Foundation, neprofitne organizacije registrirane u Švedskoj. Stoga, ova četkica predstavlja podsjetnik na važnost brige za sebe, druge i okoliš koji dijelimo. Više informacija možete saznati na Humble Brush Instagram profilu ili Facebook stranici.

Mjesec njege kože lica “Prava ljepota zaslužuje pravu njegu!”

U dm-u dobro znaju da dekorativna kozmetika ne može biti zamjena za lijepu i njegovanu kožu. Suha, masna, mješovita ili normalna … u dm-u imaju rješenje za njegu za svaki tip kože, između ostalog, dm daje prednost proizvodima njihove robne marke Balea, kojima nastoje kvalitetnu i učinkovitu njegu učiniti što dostupnijom.

Naravno, mjesec prave njege ne bi bio “pravi” bez časopisa sa savjetima za njegu lica u kojem se nalazi više od 30 kupona s 30% popusta pri kupnji proizvoda za njegu lica. Za 75 bodova svijeta prednosti časopis potražite u svojoj obližnjoj dm poslovnici.

[DOJMOVI]

S obzirom na to da imam mješoviti do masni te problematični tip kože, odlučila sam se isprobati Balea micelarnu otopinu s aktivnim ugljenom te Montagne Jeunesse Peel-off crnu masku s ugljenom.

Micelarna me zainteresirala prvenstveno zbog nešto gušće teksture te aktivnog ugljena u sastavu. Moram priznati da je temeljita i da uspješno uklanja šminku s lica i usana, ne iritira moju kožu i radi zadovoljavajuću pripremu za ostatak moje beauty rutine. Iako je prema deklaraciji pogodna i za oči, ja osobno nisam isprobala zbog samog sastava te činjenice da su moje oči jako osjetljive tijekom proljetnog perioda zbog alergija. Prije upotrebe potrebno ju je promućkati a potom uz pomoć blazinice skidate šminku i ostale nečistoće s kože lica.

Što se maske tiče, inače nisam fan peel-off maski jer najčešće jako isušuju i iritiraju kožu lica, nakon upotrebe ove maske moram priznati da mi se nije pojavilo niti crvenilo kojemu sam sklona. Aktivni ugljen čisti i uklanja nečistoće a kombinacija hamamelisa i lista breze djeluje umirujuće na kožu. Maska mi se na koži lica sušila otprilike 30 minuta a potom sam ju bezbolno i s lakoćom uklonila te nastavila s redovnim beauty ritualom.

[Facebook] GIVEAWAY ↓

U darivanju možete osvojiti Balea tonik za lice s ekstraktom lotosa i Balea Beauty Effect spf15 dnevnu kremu. Darivanje je internacionalno tako da mogu sudjelovati svi s javnim profilom na Facebook-u. Darivanje traje do 31.03.2018. a imena dobitnika bit će objavljena 02.04.2018. u ovom postu te na Facebook profilu bloga.

Pravila za sudjelovanje su sljedeća;

1. Prati Anaviglam FB profil.
2. Like za FB objavu darivanja.
3. U komentarima upišite hashtag #anaviglam #giveaway #balea.
4. TAGirajte barem jednu osobu za koju mislite da bi voljela sudjelovati u ovom darivanju.

Sretno!

PS → Prijavite se i na Instagram darivanje gdje možete osvojiti makeup proizvode.

Tagovi: