Lancome Teint Miracle korektor/posvjetljivač

Kategorije: Korektor, Lancome

Posljednja dva mjeseca koristila sam Lancomov korektor/posvjetljivač i sada kada sam ga potrošila i isprobala na sve moguće načine i varijante mogu Vam i ispričat koju o njemu…

 Sephora 260kn 2.5ml u nijansi 01 rose lumiere
 osobno bi mu dala ocjenu 3 od mogučih 5, ili možda 5+
 PREDNOSTI:
nemastan, vrlo praktičan i jednostavna za upotrebu, kao posvjetljivač izvanredan, nijansa se odlično stapa s nijansom kože, SPF 15.
MANE:
nimalo hidratantan te se nakuplja u porama a i sitnim borama posebice oko očiju, srednjeg do slabog prekrivanja, loše se razmazuje.

Mišljenja sam da ako korektor nema zadovoljavajući učinak prekrivanja nedostataka onda to nije korektor za mene. Imam masnu kožu koja je iznutra dehidrirana i zadnje što mi treba je da mi korektor još dodatno isušuje dio oko očiju a to ovaj upravo i radi. Loše se razmazuje jer je preteške tj prekremaste teksture ali kada ga se nanese nakon dobrih nekoliko minuta tapkanja lijepo se stopi s nijansom kože i izvrstan je kao posvjetljivač pojedinih dijelova lica ali mislim i da kao takav jedino i djeluje jer prekrivanje mu je zaista slabo. Uglavnom, ja nisam pretjerano zadovoljna jer sam probala i bolje ali potrošila sam ga jer mi se nije guralo u dno police još jedan proizvod tog cjenovnog ranga, no nikako ga ne bih ponovo kupila.

lp

Tagovi: