YSL Beauté | Mon Paris edp, Black Opium Floral Shock edp, Eye Duo Smoker 03 Smoky Brown, Spring 2017 LE ‘THE STREET AND I’

MON PARIS edp [30ml/431kn, 50ml/662kn, 90ml/862kn]

Baš kao što se zaljubljenima cijeli svijet okrene naglavačke, i s mirisom Mon Paris sve je drugačije. S novim senzualnim mirisom YSL Beauté predstavlja jednu posve drugačiju i intenzivnu ljubavnu priču koja ne zna za strah i euforično se prepušta trenutku, nadahnutu gradom zaljubljenih – Parizom. Mon Paris krasi upečatljiva senzualnost i prozračni cvjetni akordi koji čine moderan, cvjetno-voćni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i jednostavno očaravajući.

Mon Paris: miris grada prožetog putenim užicima; opsesivno prepuštanje ekstremnoj ljubavi u gradu koji razumije jezik strasti. Miris za moderne ljubavnike širom svijeta, nadahnut samom suštinom Grada svjetla. Mon Paris stvara novu prozračnu harmoniju uvodeći odvažan i nadasve opojan bijeli chypre koji odgovara modernom viđenju ljubavi – rezultat je ultramoderan i sasvim originalan chypre, djelo tri vrhunska tvorca parfema. Dva nova akorda tvore upečatljiv bijeli cvjetno-voćni chypre. Cvijet dature od davnih je vremena predmet obožavanja i strahopoštovanja zbog svojih očaravajućih karakteristika i hipnotičkih svojstva. Donje note krasi jasna bjelina koja ostavlja dugotrajan i intrigantan mirisni trag zahvaljujući čak dvjema različitim vrstama pačulija koje se izvrsno nadopunjavaju.

Parfemska bočica Mon Paris, nadahnuta onom originalnog mirisa Paris, zasigurno će osigurati mjesto među legendarnim dizajnima bočica mirisa YSL. Dizajnerica parfemskih bočica nadahnuće je potražila u starim crtežima klasične mašne koja se veže na vratu košulje, tzv. lavallière, koju je reinterpretirala kao metaforu moderne ljubavne priče na vrhuncu strasti. Isprva sputana, u snažnom zavodničkom zanosu odvezuje čvor, simbolički oslobađajući ljubavnu napetost.

Moji dojmovi

Jedna voćno-cvjetna mirisna kompozicija idealna je za proljetno-ljetne dane i noći. Sviđa mi se kako se razvija njegova slatkoća no ipak ostaje profinjena, elegantna i lepršava. Iako mu trajnost nije jača strana mislim da je ovaj miris toliko dražestan da je pravi užitak obavljati ga tijekom dana.

BLACK OPIUM FLORAL SHOCK edp [90ml/803kn, 50ml/621kn, 30ml/403kn]

Black Opium Floral Shock, samospoznaja koja oduzima dah; snažan val intenzivne senzualnosti; britka svježina koja obara s nogu i potiče žudnju. Slasno neodoljiva, prepoznatljiva baza mirisa Black Opium u najnovijoj inačici Black Opium Floral Shock donosi novi osvježavajući val cool profinjenosti.

TAJNE FORMULACIJE

Black Opium Floral Shock s poznatom, ali potpuno inovativnom notom kave iz originalnog mirisa Black Opium, nova inačica Black Opium Floral Shock oduzima dah jedinstvenom tenzijom između vruće erotičnosti i svježine. Nova slasna svježina note frezije, nježno-zeleni citrusni akord bergamota i delikatna aroma slatke kruške obavijeni su snažnom senzualnošću zlatne gardenije i apsoluta cvijeta naranče. Topao poput iznenadne zrake sunca na prozorskom staklu usred zime, ovaj je miris očaravajuće senzualan. No uživanju u toplini prethodi šok ledenog akorda espresa koji je zaštitni znak originalnog mirisa Black Opium, a potom zavodljiva i zagonetna nota bijelog mošusa, poput iznenađujuće zrake bijele, blistave svjetlosti. Miris pruža nevjerojatno ugodan osjećaj tajnovitosti i osvježenja. Otpor je uzaludan, a povratak neizbježan.

OČARAVAJUĆE BOČICE

Black Opium Floral Shock, riječ je o kultnoj reinterpretaciji Cassandre, s prepoznatljivim karakteristikama mirisa Black Opium odjevenim u crne šljokice na pozadini purpurnih kristalića leda, poput kaleidoskopskog zrcala. Prepoznajete li se u odrazu? Ili verziju sebe kakvu još niste upoznali?
Neposredno po otvaranju kutijice slijedi pozitivan šok. Dragocjena ružičasta tekućina blista kroz bočicu ukrašenu crnim šljokicama poput vrućih zraka sunca. Jednostavno vas vuče da je primite: prsti se poigravaju hrapavom i hladnom svjetlucavom površinom, kao da tragaju za toplim eliksirom koji se krije unutra. Kolekcionari će je smatrati dragocjenom poput dragulja iz chic krune urbane žene.

Moji dojmovi

Još jedna voćno-cvjetna mirisna kompozicija koja je nešto snažnija no prethodno spomenuti miris, no za razliku od svojih prethodnika obitelji ‘Opium’ znatno je decentniji a samim time i privlačniji za nošenje kroz proljetno/ljetne trenutke. Sviđa mi se kako mirisne note kave tek sramežljivo dolaze do izražaja negdje u pozadini i razbijaju monotoniju klasičnih voćno-cvjetnih mirisa. Sve u svemu mislim da sam pronašla svog ljetnog favorita za nadolazeću sezonu.

EYE DUO SMOKER 03 Smoky Brown [258kn]

Moji dojmovi

Dvostrana kremasta olovka za oči koja može poslužiti i kao sjenilo i kao olovka za oči pruža mogućnost nijansiranja i sjenčanja. S obzirom na to da se na jednoj strani nalazi svijetla nijansa a na drugoj tamnija nijansa, odlična je za kreiranje brzinskog smokey look-a. Tekstura proizvoda s obje strane vrlo je kremasta, lako se blenda te je postojana a dostupna je u 4 kombinacije nijansi; Smoky Grey, Smoky Green, Smoky Brown i Smoky Burgundy. Kombinacija Smoky Brown odlična je za svakodnevno korištenje a u par poteza s lakoćom kreira iz dnevnog decentnijeg looka neki naglašeniji večernji makeup look. Ako imate masnije kapke baza u podlozi je nužna a ako nemate problema s kapcima bazu možete preskočiti ili čak koristiti ovaj proizvod kao bazu pri kreiranju nekih naglašenijih makeup look-ova. Swatch je dostupan klikom na ovaj link.

Makeup limitirana kolekcija za proljeće 2017. ‘The Street and I’

THE STREET AND I: VEDRE BOJE KAO ODRAZ VIZURE GRADA

LICE ULICE

BABY DOLL KISS & BLUSH DUO STICK

Nadahnut linijom Baby Doll Kiss & Blush Lip and Cheek, ovog proljeća u središte pozornosti dolazi novi član. Zlatni čep, ukrašen prepoznatljivim logom Cassandre, krije kutijicu u intenzivnoj nijansi fuksije te otkriva božanstveni duo ruževa i rumenila u prekrasnim bojama.

Dvije razigrane i zagonetne boje mogu se koristiti zasebno ili se stopiti, a dolaze u kompaktnom balzamu koji s lakoćom klizi preko usana ili obraza, ili pak oboje. Gladak mat finiš daje životnost usnama i obrazima. Neodoljiv i osvježavajući, svojim beskonačnim mogućnostima kreiranja makeup finiša pruža dvostruko više zabave. Kombinacije su zaista nevjerojatne!

Nijanse: N°1 from Marrakech to Paris – najvedrija koraljna nijansa i najintenzivnija nijansa fuksije, N°3 from Cute to Devilish – nježna koraljna te topla i raskošna narančasta nijansa, N°4 from Me to You – ljupka nježno ružičasta nijansa spojena s rumeno ružičastom, N°7 from Mild to Spicy – nijansa trešnje prelazi u nijansu šljiva-smeđe.

KOLEKCIONARSKO IZDANJE PALETE RUMENILA – I HAVE A BLUSH ON YOU

Upečatljiva poruka s ulice u crno-bijeloj boji: I HAVE A BLUSH ON YOU. Klasična zlatna kompaktna kutijica krije dragocjen sadržaj, odraz čiste radosti: vedru eksploziju narančaste, savršeno rumenilo za djevojački razigran ten. Formulu krasi provokativni efekt ‘ciglenog zida’. Nanesite ga odlučnim potezima, s dodatnim slojevima za naglašavanje intenziteta; budite suptilni ili senzualni – odluka je na vama.

TAJNA JE U POGLEDU

COUTURE PALETTE COLLECTOR (KOLEKCIONARSKO IZDANJE PALETE SJENILA) – KEEP AN EYE ON ME

Zorno odražavajući boje ulice, od grafitno crne do pop-art ružičastih i narančastih nijansi, kutijica COUTURE PALETTE COLLECTOR osvaja na prvu. Iznutra se krije odvažna i inovativna kombinacija boja koje će zaintrigirati urbane umjetnice. Svjetlucava blijedo-ružičasta osvjetljava područje ispod obrva; surova urbano-siva ocrtava linije ili kreira smoky eye efekt; val narančaste i duo ružičastih nijansi donose vedrinu urbane vizure u večernjim satima. Istinski odraz gradskih ulica!

DESSIN DU REGARD – N°8 BLANC ARTY

Bjelja nijansa blijede: bijela je tajno oružje visažista, put koji jamči odvažan, osvijetljen i iznimno grafički efekt širom otvorenih očiju. Spreman za proljeće, Dessin du Regard N°8, Blanc Arty savršen je ‘alat’ za sve koji žele izraziti svoju osobnost.

USNE: POLJUBAC KAO UMJETNIČKO DJELO

ROUGE VOLUPTÉ SHINE

Kultnoj liniji ruževa Rouge Volupté Shine pridružuju se četiri nove proljetne nijanse nadahnute vedrim, grafičkim bojama grada. Izrazite stav kroz boje – kombinirajte nijanse, po jednu na svakoj usni, ili pak uživajte u jednoj upečatljivoj boji.

Nijanse: N°57 in Rouge Spencer – ružičasto crvena, moćna i vibrantna, N°58 in Orange Tournon – narančasta visokog intenziteta, moćna i upečatljiva, N°59 in Fuchsia Jumpsuit – pop-art ružičasta, nezaustavljiva, N°60 in Rose Marceau – eksplozija osvježavajuće i zamamne koraljne nijanse.

UMJETNOST NA NOKTIMA

LA LAQUE COUTURE: POSEBNA IZDANJA

Kontrastne boje grada oživljene su u posebnom izdanju lakova za nokte: narančasta je nijansa inspirirana uličnom umjetnošću, dok je sveprisutna asfaltno siva pretočena u nijansu koja sada dočarava vizuru grada ljepše no ikad. Za savršeni prikaz atmosfere s ulica nanesite istu nijansu na prste ruku i na nožne prste, ili pak kombinirajte i uživajte u umjetničkoj slobodi.

Nijanse: N°81 in Vandal Orange – umjetnička nijansa narančaste i N°82 in Asphalt Grey – chic izričaj gradsko sive nijanse.

LA LAQUE COUTURE – N°80 BLANC ARTY

Što nas može više iznenaditi od šokantno bijele nijanse? Ovog proljeća isprobajte bijeli lak za savršeno osvijetljene nokte sa sjajnim finišem. Za iznimno svjež dojam nanesite jedan, a za dodatnu profinjenost dva sloja. Možete ga nanijeti i kao bazni lak ispod boje, kako biste naglasili sjaj i nijansu.

Informativne cijene:
COUTURE PALETTE COLLECTOR SP17 Pet nijansi sjenila za oči 509kn
FACE PALETTE COLLECTOR SP17 Paleta za lice za blistav i svježi izgled 397kn
BABYDOLL KISS AND BLUSH STICK 01, 03, 04, 07 Kiss and Blush duo stick: Rumenilo i ruž u dvije nijanse 271kn
ROUGE VOLUPTE SHINE 57, 58, 59, 60 Ruž za usne 263kn
DESSIN DU REGARD RENO 08 Dugotrajna olovka za oči 18kn
LA LAQUE COUTURE 80 Dugotrajni lak za nokte 198kn
LA LAQUE COUTURE 81 Dugotrajni lak za nokte 198kn
LA LAQUE COUTURE 82 Dugotrajni lak za nokte 198kn