Madara Superseed Radiant Energy organic facial oil

Madara je u potpunosti prirodna i eko kozmetika s EKOCERT certifikatom nazvana prema misterioznoj biljci slatkog mirisa koja već stoljećima raste kraj mora na sjeveru Latvije. MADARA je odličan izbor jer za svaki proizvod postoji i klinički dokaz djelovanja, a Galium 7 COMPLEX je posebna ANTIAGE formula razvijena u vlastitim laboratorijima. Sedam super zdravih sastojaka u kombinaciji sa sokom breze (bez dodatka vode!). 

Nedavno je BB Natura Vera web shop obogatio svoju ponudu sa Madara jedinstvenim supereed uljima – MÁDARA Radiant Energy SuperseedMÁDARA Soothing Hydratation SuperseedMÁDARA Age Recovery Superseed. Svako ulje je koncentrat pažljivo odabranih 8 do 10 aktivnih ulja od bobica, voća i povrća, koja prema Madarinim labaratorijima znanstevno dokazano djeluju duboko u slojevima kože za ljepši i zdraviji ten. Ponudu Madara proizvoda možete pogledati na www.bbnaturavera.shoppingcentar.com.hr .

Madara Superseed

Proteklih tjedana ja sam testirala Madara Superseed Radiant Energy ulje čija cijena iznosi 359kn/30ml a sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Koncentrat 9 rijetkih i visoko vrijednih ulja koji koži daju blistavi mladenački sjaj. Superseed Radiant Energy ulje sadrži organska ulja sjemenki borovnice, nordijske kupine, brusnice, kupine, crnog kima, peršina, bundeve, boražine i ulja sjemenki zlatne jojobe. Ulje je pogodno za kožu bez elastičnosti, čvrstoće i bez sjaja. Izvrsno djeluje na prave znakovne starenja.

Izuzetno elegantno pakiranje što kartonske ambalaže u kojoj ulje dolazi što same staklenke u kojoj se ulje nalazi. Ulje se nanosi pipetom te su meni bile dovoljne 4 kapljice (čelo, obrazi i brada) koje bi nanijela na lice prethodno pošpricano hidrolatom/tonikom jer koža ulja brže upija ukoliko je lice vlažno mada ovo ulje koža relativno brzo upije i bez vlažne podloge.

Madara Madara Superseed Radiant Energy organic face oil Madara oil

Ulje je nešto inzenzivnije zlatne boje te ima intenzivan ali ugodan biljni miris koji se neki kraći period zadržava na koži ali mu se smanjuje intenzitet.

Koža je po nanošenju ovog ulje izuzetno glatka i elastična te nakon nekog perioda korištenja počnete primječivati da zrači zdravim izgledom te da ne izgleda umorno već znatno svježije.

Madara organic oil Madara Superseed Radiant Energy organsko ulje za lice Madara ulje tekstura

Koristim ovo ulje samostalno prije spavanja dva do tri puta tjedno kao neki oblik terapije koji zaista godi mojoj koži te prema potrebi ujutro kada vidim da mi koži nedostaje svježine i odmornog izgleda na način da ga pomiješam sa kremom koju inače koristim pri jutarnjoj njezi lica.

Madara kozmetika

Volim koristiti ulja za njegu kože lica i tijela jer sam se nebrojeno puta uvjerila u blagodati koje pruže a i moja koža izuzetno dobro regaira na ista.

Volite li i vi koristiti ulja za njegu kože lica i tijela i koji su vaši favoriti?

*pr uzorak

Tagovi: , ,