Yves Saint Laurent Gloss Volupte /3 Rose Fusion/

YSL Gloss Volupe 3 rose fusion

Na prvi dan Božića ugodno me iznenadio poklon od Luxe kojega ste mogli vidjeti na Instagramu. Dakle, našla se tu zanimljiva čestitka, Lancome La Vie Est Belle svijeća te Yves Saint Laurent sjajilo u nijansi Rose Fusion 3.

Yves saint Laurent gloss

Izuzetno lagana formula nimalo ljepljiva te zavidne postojanosti sat do dva vremena, ovisno što ste konzumirali u međuvremenu. Miris je također neodoljiv te podsjeća na voće.

Aplikator se zbog svog oblika prilagođava usnama te je nanošenje zaista jednostavno do te mjere da vam uopće ne treba niti ogledalo za eventualne popravke tokom dana.

YSL rose fusion YSL palikator YSL sjajilo aplikator

Nijansa koju sam ja dobila je vrlo zanimljiva jer u jednom sloju djeluje vrlo prirodno na usnama dok sa drugim slojem pigmentacija već dolazi do izražaja. S obzirom da u sebi sadrži sitni zlatni shimmer koji na usnama djeluje vrlo decentno u kombinaciji sa rozom nijansom sjajila dobivamo zapravo neku više koraljnu nijansu.

rose fusion 3 statch YSL rose fusion swatch

Pakiranje samog sjajila je klasično za YSL proizvode. Vrlo elegantna kombinacija srebrnog prstena oko pakiranja sa YSL znakom te zlatni čep a dio gdje se nalazi sjajilo je proziran. Pakiranje sadrži 6ml a dostupno je u 23 nijanse po cijeni od 259kn.

Yves Saint Laurent Lip Gloss Yves Saint Laurent sjajilo

Ovo sjajilo ne isušuje usne te je vrlo ugodno i njegujuće. Sviđa mi se i postojanost te pigmentacija nijanse a i efekt koji ostavlja na usnama. S obzirom na izbor nijansi sigurna sam da ću pronaći još koju nijansu da obogatim svoju kolekciju jer sam nekako s vremenom jako zavoljela sjajila, mada mislim da je to upravo zbog laganih formula u kojima danas sjajila i dolaze.

Da li ste isprobali i kako vam se čini s obzirom da sadrži shimmer?

ysl rose fusion 3 on lips

*pr uzorak