Braun Silk-épil 9 paketi 9-561 & Skin Spa 9-969

Nedavno sam pisala o svom iskustvu sa IPL uređajem, da budem preciznija radilo se o uređaju Braun Silk-expert IPL sa tehnologijom SensoAdapt o kojem ste mogli čitati u ovom postu. S obzirom da se radilo o uređaju koji učinkovito uklanja dlačice koristeći tehnologiju intenzivnog pulsirajućeg svijetla, isti nisam koristila na područjima gdje imam tetovaže a radi se o području nogu iznad koljena (natkoljenicama) i rukama. Na navedenim područjima odlučila sam se koristiti Braun Silk-épil 9 uređaj.

Ovoga ljeta, globalni lider po pitanju epilatora, istaknuo se na tržištu sa Braunovim paketima serije 9, a ja ću vam pisati o pogodnostima Braun Silk-épil 9-561 epilatora i Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-969 epilatora.

3 Braun epilatori

Braun Silk-épil 9 9-561 bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju, a u pakiranju dolazi sa 6 dodatnih elemenata uključujući: glavu za brijanje, trimer, nastavak za visokofrekventnu masažu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice i postolje za punjenje kako bi uređaj uvijek bio napunjen.

1 Braun

Braun Silk-épil 9 Skin spa 9-969, bežični je epilator također za suhu i mokru epilaciju a u pakiranju dolazi sa četkicom za eksfolijaciju tijela + 6 dodataka, uključujući četkicu za čišćenje lica. Silk-épil 9 Skin Spa, standard je izvrsnosti epilacije u kombinaciji s inovativnom soničnom eksfolijacijskom četkicom, četkicom za čišćenje lica, nastavkom za visokofrekventnu masažu, nastavkom za bolji kontakt s kožom, nastavkom za lice i elegantnom torbicom. Osim već spomenutih karakteristika, koje vam donosi ovaj Braunov epilator serije 9, ljubičasta eksfolijacijska četkica, poboljšava izgled kože 4x bolje od ručnog nanošenja nekog proizvoda za ručni piling i vidno poboljšava izgled kože. Eksfolijacijska četkica nježno uklanja mrtve stanice i potiče regeneraciju površinskog sloja kože.

2 Braun

Elipsu su trenutno svi Braun epilatori sniženi 30% u periodu od 6.6.-26.6. pa tako i dva modela iz ove objave Braun SE 9-969 i Braun SE 9-561.

Braunovi epilatori serije 9 pružaju najbržu i najprecizniju epilaciju za do 4 tjedna glatke kože. Ono što epilaciju uvelike čine jedinstvenom je 40% šira epilacijska glava za brže rezultate i revolucionarna tehnologija pinceta MicroGrip. Tehnologija pinceta MicroGrip uvodi Braunove najinovativnije pincete s poboljšanim rasporedom za učinkovitije usmjeravanje i hvatanje dlačica duljine tek 0.5 mm, koje vosak ne može uhvatiti. Pokretna glava, Silk-épil 9 epilatora, lijepo će se prilagoditi tijelu, donoseći više ugodnosti i maksimalnu temeljitost. Za dodatnu nježnost i što bezbolnije iskustvo, uz Braun Silk- épil 9 epilatore, možete se epilirati u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bilo što ugodnija jer su 100% vodootporni. Personalizacija brzina omogućuje odabir između dvije postavke brzine, pri čemu je postavka „1“ osmišljena za iznimno nježnu epilaciju (kao npr. za tretiranje područja bikini-zone), a postavka „2“ za iznimno učinkovitu epilaciju. Braun epilatori serije 9, omogućuju bežičan rad do 40 minuta uz 60 minuta punjenja.

4 Braun

Oba paketa osmišljena su tako da se što lakše uklope u užurbani raspored svakodnevnice. Paketi se razlikuju prema sadržaju paketa, dakle nastavcima koji dolaze uz uređaj. S obzirom da sam imala priliku istražiti oba paketa prije svega moram istaknuti da su sami Braun Silk-épil 9 uređaji zaista podjednaki. Kod Braun Silk-épil 9 9-561 epilatora u pakiranju dolazi glava za brijanje, trimer, nastavak za visokofrekventnu masažu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice i postolje za punjenje a u paketu Braun Silk-épil 9 Skin spa 9-969 epilatora dolazi četkica za eksfolijaciju tijela, nastavak za visokofrekventnu masažu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice, elegantna torbica te zasebno četkica za čišćenje lica.

5 Braun 6 Braun

Koji god paket odabrali sigurna sam da nećete pogriješiti jer svaki paket ima svojih prednosti. Braun Silk-épil 9 9-561 paket posebno je pogodan za osobe koje bi kombinirale brijanje i epilaciju dok je prednost Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-969 paketa četkica za eksfolijaciju tijela koja vidno poboljšava izgled kože jer je znatno efikasnija od klasičnog ručnog pilingiranja kože. Također, uz Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-969 paket dolazi i zasebna četkica za čišćenje lica koja itekako čini razliku pri njezi kože lica jer piling koji radi savršena je podloga preparativi i temelj dubinski čiste i zdrave kože lica.

a Braun b Braun c Braun d Braun e Braun f Braun g Braun h Braun j Braun k Braun

Prije 2 tjedna epilirala sam ruke i natkoljenice a kako prema deklaraciji proizvođača stoji kako je rezultat postojan do 4 tjedna, tako ću i ja objaviti detaljnu recenziju o samom uređaju i rezultatima za otprilike 2 tjedna. S obzirom da smo u toplijem ljetnom periodu u kojem je tijelo više izloženo, smatram da su epilatori odličan odabir za osobe koje nemaju vremena za odlaske u salone ali niti za one kod kuće koji oduzimaju puno vremena. Glatka i zdrava koža bez dlačica je koža kojoj težim i ja i moram priznati kako sam izuzetno zadovoljna što se napokon na bezbolan a efikasan način mogu riješiti dlačica na rukama. Više detalja donosim za 2 tjedna a do tada vas podsjećam na prethodnu objavu o Braun Silk-epil uređajima.

Silk epil 9_slike za FB i header