Real Techniques by Samantha Chapman

Ne znam koliko ste upoznati sa iHerb.com(klik za link) stranicom ali svakako bi Vam preporučila da ju posjetite jer je fantastična – povoljna kupovina različitih proizvoda…možete naručiti čokoladu i losion za tijelo npr ;D …uglavnom, svakako ju posjetite jer će Vas svi ti proizvodi zasigurno zanimati 😉 .

Ja sam naručivala već par puta razne mazalice, malo kozmetike, čajeve i neke vitamine po puno povoljnijim cijenama nego kod nas i zadovoljna sam i brzom dostavom i načinom preciznog pakiranja kupljenih proizvoda, uglavnom, preporučam ovu web stranicu i prosljeđujem Vam promotivni kod koji možete iskoristiti pri prvoj kupovini i dobit ćete popust od 5$ za kupovinu manju od 40$ ili popust od 10$ za kupovinu veću od 40$ uz napomenu da poštarina iznosi 6$ za pakete težine do 2kg (barem mislim), uglavnom, promotivni kod je : UZO074 i unosite ga prilikom checkout-a te Vam je odmah i prikazan.

Moja zadnja naruđba su bile Real Techniques kistovi kojima sam prezadovoljna…

Naime, kistovi/četke su izvanredni…mekani i ugodni na licu a nanositi šminku sa njima je pravo oduševljenje!!!!! Kupila sam par primjeraka ali svakako planiram još a i Vama bi preporučila da ih svakako isprobate jer Vam neće biti žao.
Moram spomenuti da se radi se o sintetičkim dlakama na svim kistovima/četkama koje ja i preferiram.
Osim što su jako ugodne pri nanošenju lako se i održavaju a mekoća je prisutna nakon svakog pranja. Dlake su guste i ne opadaju, što je meni jako bitno, pa čak ni dok se peru a i brzo se suše.

Ovaj puta sam se odlučila za kupovinu pojedinačnih kistova/četki makar imate opciju kupovine i 2 ili tri seta u kojima dolaze 4 kista/četka po vrlo pristupačnoj cijeni i mislim da ću se i ja odlučiti barem za jedan.

 *cijena;
kist za puder u prahu/kamenu 9.99$
kist za nanošenje tekuće podloge 8.99$

Ova dva su mi omiljena u posljednje vrijeme….radi se o kistu za nanošenje tekuće podloge i kistu za nanošenje pudera u prahu ili kamenu….divni su….lijepo leže u ruci i nanošenje pudera je prelagano a trag predobar. Oba kista su gusta i racionalno potežu sadržaj pudera sa sobom te ga isto tako rasporede po licu a mekoća ovog kista za puder u prahu/kamenu je neusporediva. Isto tako kist za nanošenje tekuće podloge odlično stopi puder sa kožem usprkos što je relativno površinom manji od prosjećne bockalice odradi posao vrlo precizno i na visokom nivou.

 *cijena;
kist za rumenilo 8.99$
kist za higlighter 7.99$

Također divna dva kista od kojih je jedan za nanošenje rumenila a drugi za nanošenje higlightera u kamenu ili prahu. Osobno, ovaj drugi koristim da izblendam cijeli kapak i odradi mi odličan posao a tu i tamo nanesem i highlighter sa njim i odradi to vrlo precizno. Prema kistu za rumenilo sam u startu bila malo skeptična no kada sam ga isprobala oduševila sam se. naime, ja preferiram tanje kisteve za rumenilo jer su mi precizniji no ovaj je odličan usprkos tome što je gušći jer takošer se precizno nanosi rumenilo i jako se lagano može kontrolirati intenzitet nijanse rumenila jer je blendanje ovim kistom prava lakoća.

 kabuki 9.99$

Za kraj sam ostavila ovaj preslatki kabuki koji se može i rasklopiti, zamislite!! Odličan je i baš po mom ukusu 😀 . Vrlo je praktičan, nježan i što god da nanosim sa njim izvanredno izgleda. Ono što najčešće nanosim s njim je bronzer jer je vrlo precizan i veličina mu je baš taman a kada se rastvori praktičan je za uklanjanje viška pudera u prahu ili rumenila.

Ukratko, prezadovoljna sam i svakako planiram nadopuniti kolekciju i svakome bi ih preporučila pa makar samo onaj za nanošenje pudera u prahu ;).

lp