Golden Rose – Terracotta Blush-On No 6

Kategorije: Golden Rose, Makeup, Rumenilo

Kada sam pisala recenziju za Clarins-ov ruž zamjetila sam jedan mali propust, naime, ljeto je kao stvoreno za narančaste nijanse koje i inaće obožavam a Golden Rose rumenilo (baš u narančastim tonovima) već tjednima ne skidam sa sebe 😀 … propust je da ga nisam prije recenzirala 😉 …

Zamjetila sam prodajne pultove u Zagrebu u CC1 East&West i svakako vam preporučam da ih obiđete jer su zaista reprezentativni i mislim da je ovakvom brendu upravo par ovakvih pultova i trebalo.
Do sada sam samo obračala pažnju na ruževe i lakove no polako otkrivam ovaj brend u širem spektru i sa čime je bolje krenuti nego sa rumenilima i odmah ću vam natuknuti da sam samo par dana nakon kupovine ove nijanse kupila još jednu i vjerovatno tu neću stati ;D.
Moj prvi odabir je bila nijansa br 6 … a radi se o nekoj narančastoj nijansi isprepletenoj bakrenim tonovima i moram vam priznati da je moj apsolutni “must have” za ovo ljeto :D.

Kako nisam fan zapečenih rumenila iznenađena sam koliko me je ovo rumenilo dojmilo, mislim da je tomu zaslužna činjenica da nije tvrdo kao što takva rumenila znaju biti.

Naime, rumenila se lijepo “kupe” kistom što zaista u mojoj praksi i nije slučaj sa tim zapečenim rumenilima tako da je tekstura samog rumenila zaista hvale vrijedna … dakle, nije pretvrda a opet kako se ne truse nije niti premekana … vjerujem da tome doprinosi i iznimna pigmentacija samog rumenila koja je zaista baš onakva kakva bi trebala biti …

… rumenilo je iznimne pigmentacije ali opet ne možete pretjerati sa njim a možete ga i nadograđivati što samo govori da se daje lijepo nanositi odnosno blendati.

Kako samo rumenilo u sebi sadrži jedan decentni shimmer bila sam skeptična kakva će to kombinacija biti sa mojim masnim licem koje naravno ima lagano izraženije pore na obrazima … uglavnom, rumenilo je i taj test prošlo besprijekorno.

Usprkos shimmeru pore nisu nimalo izraženije a samo rumenilo po sebi je postojano bez popravka i tokom cijelog dana ako treba ali kako ja imam problema sa potocima masnog sjaja na mojoj t zoni po matiranju malo čisto izblendam radi ljepšeg efekta no ponavljam da garantiram da je postojano i bez popravaka (isprobano je naime na jednoj svadbi prošlog vikenda uz napomenu da sala nije bila klimatizirana … možete si samo zamisliti kako bi mojje masno lice reagiralo).

Samo rumenilo i ne dolazi baš u najluksuznijem pakiranju ali činjenica da sadrži čak 4g koja su ja mislim nepotrošiva (koliko ga malo treba) te da dolazi po cijeni od 54kn sasvim opravdava tu jednu malu manu koja možda i nije mana jer kako dolazi u tom manjem i jednostavnijem pakiranju jako je zgodno i za manji neseser jer zaista ne zauzima puno mjesta.
Topla preporuka za ovo rumenilo ali i za Golden Rose brend i sve vaše preporuke su svakako dobrodošle ;).
lp