Clarins (druženje)

Prije par dana pisala sam vam o Clarins druženju koje je organizirala Dragana Dilparić (brand manager) u suradnji sa ItGirls … danas vam donosim “izvještaj” o još jednom druženju pod istom organizacijom.

Na stolu nas je dočekalo pregršt neotvorenih Clarins proizvoda koji su nam bili na raspolaganju za testiranje.

Uz mogućnost testiranja dobile smo priliku da sve te krasne proizvode ne testiramo samo po rukama 😀 već da se šminkamo same ili se prepustimo u ruke kolegica.

Uz adekvatan pribor za šminkanje na raspolaganju nam je bila i Clarins preparativa.

Sa oduševljenjem smo se bacili svi skupa na posao. 😀

(Clarins look)

Uživancija!!!!

Kroz neke od narednih LOTD postova otkriti ću vam Clarins beauty tips koje sam i sama otkrila osim jednoga kojega iznova koristim i kojega ste već mogli otkriti u prethodnim LOTD postovima.
Naime, radi se o Instant Light Complexion Perfector proizvodu koji ukoliko pomiješate sa svojom tekućom podlogom dobivate zaista jednu svježinu na licu … ma zapravo da vam budem iskrena ja sam mišljenja da je svaka tekuća podloga uvelike ugodnija i bolja u kombinaciji sa istim 😉 … svakako isprobajte.

Uz beauty tips i pregršt krasnih proizvoda koje sam otkrila zainteresiralo me Clarins ulje za masnu kožu “Lotus” … ukoliko ste isto isprobali svakako bi vam bila zahvalna da ostavite svoje dojmove u komentarima?!
Dojmove očekujem i o drugim krasnim Clarins proizvodima koje ste isprobali 😉 !?
lp
Tagovi: