Balea – Teint Perfektion

Balea Teint Perfektion

Balea Teint Perfektion proizvodi za lice sadrže djetalnu tvar MYRAZAME koja se dobiva iz jerihonske ruže i zaslužna je za intenzivnu hidratizirajuću moć proizvoda. Jerihonska ruža raste u pustinjskim područjima a poznata je kao cvijet uskrsnuća jer ima nevjerojatnu sposobnost da se prilagodi životu u pustinjskim uvjetima. U sušnim periodima jerihonska ruža ulazi u latentni stadij života i djeluje posput sušenog cvijeta a njena moć regenracije omogućuje joj da se uz nekoliko kapi kiše vrati u život.

Balea

Balea Teint Perfektion dnevna krema, 50ml 

Dnevna krema guste teksture na dodir ali po nanošenju je znatno laganija. Miris ruže dominira ovom kremom ali po nanošenju brzo hlapi, u svakom slučaju je jako ugodan.

Ovu kremu najviše volim koristiti ujutro i to u onim nekim sumornim dana kada licu nedostaje svježine jer ova krema vidno osvježi izgled lica. Tekstura lica je također ugodna na dodir gotovo svilenkasta. Kako je moja koža mješovita ja sam sa hidratacijom zadovoljna, masnoj koži bi možda bila previše ali normalnoj bi također odgovarala dok bi suha tražila bogatiji serum u podlozi. Nije mi stvorila nikakave neželjene iritacije te je odlična podloga makeup-u.

Iz nekog razloga ja ovu kremu nisam pronašla na dm-ovim policama pa točno cijenu ne znam.

Balea Teint Perfektion matirajuća krema, 30ml / 39,90kn

Iako je ovaj proizvod deklariran kao krema on to nije. Ovo je po mom mišljenju baza i to ona silikonska varijanta kakvu ja i preferiram.

Dakle, radi se o klasičnoj silikonskoj teksturi koja zaista najbolje vizualno korigira nepravilnosti na površini kože. Zapravo je Balea natuknula na deklaraciji da ovaj proizvod u sebi sadrži mineralne pigmente koji reflektiraju svjetlost i u samo nekoliko trenutaka “brišu” prištiće, bore, pore te uklanjaju višak neželjenog sjaja dok keramički mineralni pigmenti reflektiraju svjetlost te daju ujednačeniji ten.

Ono što sam ja primijetila korištenjem ovog proizvoda jest da je isti zaista fantastična nadopuna prethodno spomenutoj kremi te da po nanošenju vizualno malo suzi pore te je koža na dodir znatno glađa, gotovo baršunasta no kako postoji i neki masnjikavi film odmah po nanošenju dobivate onaj prirodan izgled kože a ne strogi mat efekt.

Volim ovaj proizvod koristiti samostalno ili pak kao bazu nekoj tekućoj podlozi. Nisam sigurna da li je najsigurniji izbor za masnu kožu ali mješovitoj, normalnoj i suhoj kože će ovaj proizvod odgovarati.

Teint Perfektion Balea dm

Na gornjem prikazu se s lijeve strane vidi tekstura kreme a sa desne strane je baza a sastav oba proizvoda možete saznati klikom na ovaj link.

Da rezimiram, sviđa mi se omjer cijene i kvalitete jer oba proizvoda su mojoj koži godila te ispunila očekivanja.

Da li ste isprobali proizvode iz Teint Perfektion linije i kakvo je vaše mišljenje o njima?

*pr uzorci

Tagovi: