Beauty | Douglas

Vjerujem kako su parfumerije Douglas omiljena destinacija beautyholičarki, kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe. Osim renomiranih brandova parfumerije Douglas u svom asortimanu nude i proizvode koje su kreirali pod svojim imenom, ponuda istih je zaista impresivna. 

Kako bismo svi bili u toku sa beauty novitetima na Douglasovim policama, Douglas poprati novitete i trendove kroz svoj magazin koji izlazi četiri puta godišnje, dakle sezonski. Magazin je potpuno besplatan te je dostupan u svim Douglasovim parfumerijima. U novom magazinu za zimu (2016), Douglas je ugostio nekoliko beauty blogerica, uključujući i mene, kako bismo podijelile svoje beauty favorite. Ukoliko pratite moj blog tada vam je jasno zašto sam ja izdvojila favorite poput, Foreo Luna2 uređaja, Estee Lauder ANR seruma, YSL Fusio Ink pudera, Giorgio Armani Eyes to kill maskare i Dior Lip Glow balzama. O svakom navedenom proizvodu možete pročitati recenziju na blogu klikom na naziv pojedinog prizvoda.

Douglas je nedavno organizirao jedno druženje sa beauty blogericama no ja sam na žalost bila spriječena prisustvovati, no to nije spriječilo Douglasov tim da mi srdačno pošalje nekoliko svojih proizvoda na testiranje. Veselim se isprobavanju jer asortiman je zaista šarolik a djeluje privlačno i zanimljivo, posebno se veselim isprobavanju preparative jer ona mi je uvijek prioritet. O svojim dojmovima ću još pisati a zasada sam vam samo željela skrenuti pažnju na činjenicu šarolikog Douglas asortimana. Također, ukoliko ste već neke proizvode isprobali rado bi čula vaše dojmove i preporuke.