Non Beauty Favourites #4 + Nekozmetički New In #28

Pripremala sam jedan nekozmetički new in post no kada sam već pretjerala sa slikama odlučila sam tek neke novitete izdvojiti kroz post o nekozmetičkim favoritima, ipak je ovo beauty blog :).

Uglavnom, u postu se nalaze neki ne toliko više noviteti ali svakako predmeti koje zaista volim u posljednjih mjesec/dva te sam ih željela podijeliti sa vama.
Nedavno sam bila na kratkom putu u Austriji no kako je vikend bio prohladan a ja bez toplijih odjevnih predmeta u Zari mi se svidjela upravo ova traper jakna koja je posljednjih tjedana stalno uz mene.
Udobna i lagana idealna je za ljeto, jesen pa i kasno proljeće.
Još jedan odjevni predmet koji bi inače pripadao jeseni ali pogodan je i za ljeto ove godine – Zara majica sa dugim rukavima. Inače oversized model sa džepovima sa prednje strane. Idealna za svježa jutra.
(moj favorit)
 
Ove satove sam rotirala od početka ljeta i zapravo mi je svaki drag na svoj način te ih mogu uvijek lijepo uskladiti. Zadnji sat sam jedino kupila tek nedavno zajedno sa manjim novčanikom te varijantom za dane kada mi samo trebaju osobna i vozačka :).
Narukvica ima popratni lančić u nastavku i prekjut je baš kao i naušnice sa plavim detaljima. Sve navedeno kupljeno je u Accessorizeu.
Prsteni manjih veličina i puno prstena po prstima su mi trenutna opsesija. Svi na slikama su kupljeni u H&M-u.
Najčešće nosim upravo ova tri primjerka lančića ali najveću prednost ipak dajem varijanti sa trokutom. Također kupljeno u Accessorizeu.
Ukoliko nisu u igri prsteni alternativa je nizanje lančića a kako sam svih pet sa slika kupila još početkom ljeta jednostavno sam se pogubila gdje je koji kupljen ali nekako si mislim da je velika većina kupljena također u Accessorizeu.
Obožavam ovu ogrlicu i nosim ju najčešće u večernjim varijantama te preskočim sve osim sata uz nju, jednostavno je posebna i čini mi se da je iz H&M-a :/.
Nedavno sam od *L’Occitane dobila svijeću iz njihove Neroli&Orchide kolekcije koju još nisam upalila jer sama po sebi zamiriši cijelu prostoriju.
Kako mi često stižu proizvodi na recenziju a i ja sama učestalo šopingiram većinu proizvoda ne koristim prije no što sam ih poslikala i tako je nastala potreba za ovim kovčegom. U njemu stoje proizvodi koji čekaju na slikanje.
Kovčeg je inače jako čvrst i estetski lijep te je dostupan u tri veličine u Emmezeti.
Living je još početkom ljeta imao akciju zbog preuređenja pa sam uspjela ugrabiti jedan krasan bijeli svijećnjak, četiri manja svijećnjaka uz napomenu da dva puta po četiri komada imam u drugačijim bojama i jako sam zadovoljna zbog ugođaja koji pružaju te košaru za koju mi je žao da nisam kupila još koju jer je jako čvrsta i praktična.
Ovih pet romana jednostavno morate pročitati, ne znam koliko bi vas zanimao post sa mojim ljetnim štivom  jer knjiga je jako puno no kada bi morala izdvojiti posebne bile bi to upravo ove.
Ljeto volim (između ostalog) zbog raznolikog voća i povrća pa potaknuta time kupila sam ovu kuharicu koja je odlična i u upotrebi je od početka ljeta, jednostavno nudi jako bogate, ukusne i zdrave recepte.
Ove tri kuharice sam kupila u Lidlu u ponedjeljak i već su iz svake spravljena po dva recepta, moj favorit je varijanta sa mediteranskom kuhinjom koju ja i preferiram no ni tapasi te sladoledi nisu nikako za odbaciti. Kuharice imaju potencijala a ja puno dobre volje :).
To bi bilo sve 🙂 … što vas je dojmilo najviše?

ps-pripremam jedan nekozmetički new in ali sa cipelama i torbama, Asos&Zara sale made me do it ;)!

Ivana
lp