L’Oreal Rouge Caresse 301 “dating coral”

OMG!!!!…kakav divan ruž :D! Ovo mi je apsolutno jedan od ljepših početaka mjeseca, u usputnoj kupovini ubacila sam u košaricu jedan L’Orealov ruž…svidjela mi se nijansa zapravo a kako dugo već nisam kupovala L’Orealove ruževe (sa kojima sam uvijek bila zadovoljna) ova je bila prava prilika za obnavljanje zaliha ;).

Ruž je apsolutno onakav kakav treba biti…predivna nijansa pod nazivom “dating coral” br 301 koja će biti idealna za ovu jesen, prelijepa ambalaža i nadasve elegantna a sadržaj unutar ambalaže također ostavlja bez daha.
Iznimno hidratantan ruž koji me izuzetno podsjeća na meni omiljeni Dior Addict High Shine…lagana kremasta tekstura koja iznimno njeguje usne, nešto između balzama-sjajila-ruža…predivan sjaj na usnama, njega usana na tom nivou da ćete zaboraviti na labelo/balzam pri korištenju ovog ruža, izbor od 13 predivnih nijansi, zadovoljvajuća pigmentacija, decentan ugodan miris koji po nanošenju ishlapi…same pohvale :D…

…no ima i jednu malu manu koju također dijeli sa meni omiljenim Dior Addict High Shine ružom – kratka postojanost na usnama…dakle, radi se o maksimalnih 3h ako je dobro fiksiran sa puderom/bazom u podlozi…ALI, imajmo na umu da je ovo ruž od 80kn a Dior od 220kn…mislim da sam dovoljno rekla ;).

Meni ne smeta da ga učestalo nanosim jer je tako nježan, hidratantan i njegujući prema mojim usnicama da ga s veseljem nanosim opet i opet i opet….:D…makar smatram da su i dva-tri sata dovoljan vremenski period izdržljivosti za ruž drogerijskog ranga, zar ne?

Gornji swatch je snimljen na umjetnom svijetlu a donji na vanjskom svijetlu….u oba slučaja meni je predivan…

…a ovako izgleda na usnama;

Ukoliko Vam treba dobar hidratantan ruž svakako isprobajte ovaj jer omjer cijene i kvalitete je van mojih očekivanja da još uvijek ne vjerujem da postoji nešto toliko dobro a uvelike jeftinije od puno konkurentnijeg brenda…zaista “MUST HAVE” za ovu zimu 😉 !

Da li ste isprobali, planirate li???

lp