Alba Botanica – Sugar Cane Body Polish

Volim pilinge za tijelo te ih koristim jednom tjedno obavezno. 
Osobno preferiram grublje pilinge intenzivna mirisa.
Čim sam ugledala ovaj piling znala sam da mi treba i nisam dvoumila oko naručivanja.

Ovaj piling naručila sam sa iHerb stranice (UZO074 – kod za popust) po cijeni od 9.60$ za 284g sadržaja – link.

Kako je baza ovog pilinga šećer imala sam pretpostavku da će lijepo mirisati te da će biti grublji.
Pri prvoj upotrebi bila sam u pravu za miris koji je naprosto neodoljiv, radi se o kombinaciji smeđeg šećera, meda, vanilije i makadamija … neodoljivo slatko i postojano na koži.
Sa mirisom nisam imala problema no piling je svojom teksturom bio za moj pojam prenježan i štoviše, u kombinaciji sa vodom se pjenio :/. Sljedeći put kada sam ga koristila dogodila se ista stvar. Idući put sam ga jednostavno ignorirala te ostavila sa strane.
Jedan dan sam shvatila da nisam kupila novi piling dvoumila sam se dati ovom još jednu šansu ili ne :/ isprobavala sam ga ponovo na ruci i shvatila da sam ga krivo koristila.
Naime, način na koji smo ipak na kraju kliknuli je sljedeći – nakon tuširanja posušim kožu te na tako polusuhu kožu nanosim piling koji trljam te tako dobivam onu grubu željeni teksturu pri pilingiranju a tokom tuširanja piling počinje lagano pjeniti i ostavljati jedan zaštitni film na koži, kao da ste se namazali suhim uljem …. fantastično, nakon upotrebe čak ni moja suha koža nema potrebu za dodatnom njegom.

Ono što bi još istaknula kao prednost ovog pilinga je njegova sastav:
Helianthus annuus (sunflower) oil¹, saccharum officinarum (sugar cane) extract¹, silica, aleurites moluccana (kukui) seed oil, macadamia ternifolia seed oil, honey, tocopherol, fragrance (parfum).
¹ Certified Organic Ingredient
100% Vegetarian Ingredients .

Svakako planiram još koji puta naručiti ovaj piling jer sam zadovoljna onim što pruža mojoj koži te ga smatram izvanrednim omjerom cijene i kvalitete.
Koliko često pilingirate tijelo i kakve pilinge preferirate?

Ivana
lp