Beauty pakiranja kao najprikladniji poklon ovih blagdana

U zimskim mjesecima, naša koža zahtjeva posebnu brigu i njegu. Kao poseban poklon ovih blagdana Braun predstavlja poklon pakete koji će vam uz glatku kožu donijeti i adekvatnu njegu koju naša koža zaslužuje u zimskim mjesecima. Specijalni beauty paketi sadrže prozvode koji su namijenjeni svim tipovima žena kako bi bezbrižno mogle uživati u praznicima i blagdanskom okruženju.

Braunov, već poznati gadget za trajno uklanjanje vidljivih dlačica na licu i tijelu – Braun Silk-expert IPL, uređaj koji je klinički testiran za trajno uklanjanje vidljivih dlačica, a može se sigurno koristiti u udobnosti vlastitog doma, a jedini je razvio tehnologiju Senso adapt koja neprekidno očitava nijansu vaše kože (80 puta u sekundi) i sukladno rezultatima prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji te prikladan za korištenje tijekom cijele godine.

U Braunovoj ponudi uređaja za trajno uklanjanje dlačica na licu i tijelu možete pronaći modele Braun Silk-expert 5 (BD 5001, BD 5008 i BD 5009) te Braun Silk-expert modele BD (BD 3001,BD 3003 i BD 3005).


Što ga čini tako posebnim?
Osim naprednih funkcionalnih značajki, Braun Silk-expert IPL odlikuje i elegantan, ergonomski dizajn u ženstvenoj kobinaciji bijele i boje ružičastog zlata, koja iskustvo uporabe uređaja podiže na još višu razinu. Uređaj je lagan i osmišljen za lako korištenje, čak i na teško dostupnim mjestima. Ne treba ga puniti te mu nisu potrebni nikakvi gelovi niti žarulje. Uređaj dolazi s ugrađenim kabelom za uključivanje u struju koji omogućuje neprekidano napajanje. Urađaj ima i LED lampice koje označavaju status uređaja i njegovu spremnost za uporabu. Radni vijek žarulja u uređaju dostatan je za 300.000 bljesaka ili do 15 godina korištenja. Nježan način rada čini sve ugodnijim, tako da je Braun Silk-expert IPL prikladan i za početnice.

Zašto je idelan pokon ovih blagdana?

Uz kupnju Braun Silk-expert uređaja kao poklon ovih blagdana potražite pakiranje koje sadrži Uriage pjenušavu emulziju za tuširanje i mlijeko za tjelo za za 24-satnu hidrataciju te balzam za usne koji umiruje,obnavlja i hidritazira, a mogu ga koristiti i djeca. Uraige krema za ruke štiti, hrani i obnavlja suhu ili oštećenu kožu te se brzo upija.

U specijalnom zlatnom pakiranju,kao nezaobilazan poklon ovih blagdana uz Braun IPL uređaj koji vam omogućuje brze i jednostavne IPL tretmane potrežite na E-kupi web shopu (klik na link) uz beuty poklone za njegu kože zimi.

Kako pravilno koristiti Braun Silk-expert IPL uređaj
Koje su funkcije uređaja i kako se IPL uređaj koristi u primjeni, pogledajte u slijedećem videu:

12 funkcija u jednom uređaju-Braun Silk-epil epilatori
Bezbrižno uživanje u neprekidno glatkoj koži do 4 tjedna omogućuju vam Braunovi epilatori koji kombiniraju epilaciju, eksfolijaciju i masažu. Brza i jednostavna epilacija s masažnom eksfolijacijskom četkicom pretvorit će rutinu njege u nešto što se jedva čeka. Bežična uporaba kao i mogućnost korištenja pod vodom jamče prilagodljivost koja će dobro doći svakoj ženi u ova užurbana vremena. Ove zime odaberite epilator iz nove linije Braunovih proizvoda i otkrijte Braunovu najbržu i najprecizniju epilaciju do sada.

Pokretna glava omogućuje epilatoru Braun Silk-épil 9 prilagodbu svakoj konturi vašeg tijela, što rezultira boljim kontaktom uređaja s kožom, pa je i epilacija nježnija. Uklanja više dlačica jednim potezom za do 4 tjedna glatkoće kože. 40% šira glava omogućuje vam da svakim potezom zahvatite i uklonite više dlačica, dok revolucionarna tehnologija pinceta MicroGrip sa širim, duljim i dubljim pincetama uklanja dlačice čak 4x kraće od onih koje se mogu ukloniti voskom.

Uz kupnju Braun epilatora Silk-epil 9 ili 7 (naznačene modele sa poklonom pogledajte klikom na ovaj link) potražite elegantno zlatno pakiranje proizvoda za njegu tijela i lica, kao poklon ovih blagdana koji dobivate uz kupnju odabranih modela na E-kupi web shopu, a ponuda traje do 31.12.2017. ili do isteka zaliha.