I am back … ;)

Kategorije: Razno
Dragi moji čitatelji …

moj odmor je gotov a tako i moja blogerska pauza 😀 … da sam se dovoljno odmorila i nisam ali sam se zato poželila i postanja i vaših komentara i čitanja zaostataka kod kolegica blogerica … nekako nisam željela odmah krenuti sa recenzijom danas pa sam odlučila da ovo bude neki improvizirani post o svemu i svačemu ;).
Kako me more ove godine u potpunosti mašilo a i neki planovi poput posjete mojoj dragoj Jasmini (Make Up Arena) i mojoj predivnoj Banja Luci opet moram priznati da sam se odmorila i to ne predaleko ni od Jasmine ni od Banja Luke. Par dana sam provela u Zenici, da budem preciznija Busovači te par dana u Sarajevu. Uglavnom, bilo je lijepo … iz Busovače je moj suprug pa je to više manje bio obiteljski odmor a jedini grad u BiH koji ja nisam posjetila jest Sarajevo pa smo tako i išli tamo :D.
Moram priznati da nisam puno kupovala na putu, svega par sitnica koje ću vam pokazati u skorašnjem “New In” postu jer sam svakako kupovala dosta toga online što me dočekala po povratku 😀 tako da ne duljim kroz par dana još jedan “New In” post slijedi ;).
Moram priznati da nisam ni u snovima zamišljala da će ovaj moj mali skromni blog doživjeti (za mene) iznimno upečatljiv broj posjeta te da ću doživjeti toliko srdačnosti i toliko povjerenja od vas čitatelja … jednostavno sam odlučila da ga dignem još koju stepenicu gore na svojoj listi životnih prioriteta te se dodatno angažiram oko što redovitijih recenzija i to prema nekom rasporedu jer prvenstveno vi koji me pratite (btw HVAAAAALA) to zaslužujete a potom i ovaj moj mali skromni blog koji mi je u život doveo jednu predivnu prijateljicu (i vrapci na grani znaju o kome je riječ) poput Jasmine a naravno da se radujem i svim nekim novim prijateljstvima poput jedne krasne čitateljice sa kojom sve češće “ispijam” virutalne kave (draga Lana pozdrav !!! ) .
Uglavnom, znajte da cijenim sve vas koji posjetite moj blog i odvojite vrijeme da pročitate neku moju recenziju i naravno da vam hvala i na vašim komentarima koji su najčešće vrlo pozitivni a i oni negativni koji nalete … pa eto, neka i njih … šta sad :/ … nekad bi se njima zamarala ali više neću, jednostavno valjda kako ja imam potrebu napisati svoju recenziju tako netko ima potrebu iskritizirati ili recenziju ili mene … uglavnom, čak i shvaćam da je nekome možda i negativni komentar ispušni ventil, doduše, trebalo mi je dosta dugo da to shvatim ali sada kada sam se i sa tim pomirila nekako mi je malo lakše :D. Naravno da svatko ima pravo na svoje mišljenje tako da vam zaista dajem odrešene ruke bez imalo ustručavanja.
U želji za vašim sugestijama, prijedlozima, upitima, komentarima, primjedbama …. zapravo, ispravak … svakako bi vam bila zahvalna kada biste sugerirali vaše želje ili pak vaše primjedbe kako bi što bolje ja startala sa svojim planovima koje imam za nazovimo predstojeću sezonu na svom blogu …. pokušala bih maksimalno da vi kao moji čitatelji i ja kao bloger što više komuniciramo i da smo nekako obostrano zadovoljni jer tako će i sam blog biti daleko kvalitetniji.
Hvala vam na pažnji 😉 i “čitamo” se u nastavku u komentarima ;D!
ps – opasno sam startala sa promjenama … naime, ošišala sam šiške 😀 i moram opet naglasiti kako je Damir Šimun iz frizerskog salona Antimoda definitivni kralj svog zanata … to su skoro pa čarobne šiške – mogu na razdjeljak, na stranu, preko čela … najbolji frizer grada Zagreba (ako ne i šire) !!!

lp
Tagovi: