Clarins – Instant Smooth Line Correcting Concentrate

Kategorije: Clarins, Makeup

Prije otprilike dvije godine dobila sam tester ovog proizvoda i to u količini od 1,5ml, spominjem količinu testera jer količina original pakiranja proizvoda iznosi 3ml … matematika jasna kao dan :/.
Nastavno s testerom, naime, kada sam ga isprobala oduševila sam se ovim proizvodom te od tada kupila već 3 ili 4 pakiranje :).

Proizvod dolazi u obliku olovke koja u sebi sadržim mehanizam okretanja u smjeru kazaljke na satu te pri okretanju proizvod izlazi van.
Količina je dakle prethodno navedena 3ml a cijena iznosi 229kn.

Ovaj proizvod je namijenjen vizualnoj korekciji linija, bora te proširenih pora a nanosi se poput baze.
Tekstura mu je na bazi silikona i ako isti ne preferirate zaobiđite ovaj proizvod.
Nanosim ga na način da istisnem manju količinu koju utapkam na ciljano područje a to je kod mene okoloočni dio. Naime, ja ga nanosim na dio ispod očiju prije šminkanja, zapravo kada nanosim bazu na ostatak lica tada nanosim i ovaj proizvod laganim utapkavanjem.
Po nanošenju ostaje baršunasti trag te zaglađene sitne linije, one naglašenije (jer nemam ih srca zvati još borama) i dalje ostaju tu. Ova nazovimo ju “okoloočna baza” ne zateže ali kao da ima malu tendenciju isušivanja, ništa pretjeran,o jer ja ju koristim prema potrebi samo, no mislim da bi svakodnevno korištenje ipak dodatno isušilo.
Na licu je nisam niti isprobavala zbog premale količine sadržaja a imam adekvatne baze za lice kojima sam vjerna.

Kao jedini minus ovom proizvodu bi istaknula malu količinu koja se prebrzo troši s obzirom na cijenu, no ukoliko ga koristiti kao ja prema potrebi mislim da biste mogli zažmiriti na tu manu.
Mislim da je zgodna stvar za imati pri ruci za “posebne prilike” ili ako ste vizažist … a ukoliko ste zainteresirani znajte da pozamašan tester postoji ;).
Koji je vaš “must have” proizvod za “posebne prilike”?
Ivana
lp