Pripreme za ljeto

summer ljeto must have Braun Celine Alpha H Bio-Oil Anaviglam beauty blog

Zima je iza nas a ispred nas su topliji dani koje trebamo dočekati spremni. U današnjem postu donosim nekoliko bitnih faktora pripreme da bi ljeto dočekala što bezbrižnije. Proljeće je idealno za pripreme mada i kasna zima nije na odmet, no nije kasno ni da se već danas aktivirate.povrće Beta carotene

Beta karoten

Unazad već nekoliko godina krajem zime počinjem koristiti beta karoten koji potiče stvaranje melanina i neutralizira djelovanje štetnih slobodnih radikala pa time smanjuje negativan učinak sunčevih zraka. Beta karoten koristim u obliku tableta te ga koristim skroz do kasne jeseni. Beta karoten djeluje kao antioksidans i jača imunitet te je od velike pomoći ukoliko patite od alergija na sunce samo ga je bitno početi koristiti na vrijeme, a to je upravo sada.
SPF Alpha H

Zaštitni faktor | SPF

Ukoliko tokom hladnijih mjeseci niste koristili kreme sa zaštitnim faktorom (a trebali ste) sada je pravi trenutak da iste počnete primjenjivati kao dio svoje svakodnevne rutine. Tokom hladnijih mjeseci ja koristim spf30 no sa prvim zrakama sunca prelazim na spf50.

Pretjerano izlaganje sunčevim zrakama uzrokuje prijevremeno starenje kože te postoji mogućnost pojave tamnnih mrlja na koži lica. Mrlje i bore donekle možete ukloniti dermatološkim zahvatima, no na promijenjenu teksture kože više se ne možete utjecati. Zbog navedenih razloga iznimno je važno tokom čitave godine kožu štititi kremama za zaštitu od sunca s odgovarajućim zaštitnim faktorom.

Moj odabir ove godine po pitanju krema sa zaštitnim faktorom pao je zasada na Alpha H Daily Essential Moisturiser spf50 i RoC ® Soleil-Protect Anti-Brown Spot Unifying Fluid spf50.
BRAUN ipl BRAUN

Uklanjanje dlačica

Bliže nam se topliji dani, stoga nam je Braun pripremio novitet kako bismo spremno dočekale nadolazeću ljetnu sezonu. Riječ je o novom Braun Silk-expert IPL klinički testiranom uređaju koji trajno uklanja vidljive dlačice s lica i tijela u udobnosti vlastitog doma. Zahvaljujući ekskluzivnom jedinstvenom dizajnu, jedino Braun Silk-expert IPL posjeduje tehnologiju Senso Adapt koja očitava značajke vaše kože i prilagođava joj se donoseći trajno uklanjanje vidljivih dlačica, stoga je uređaj prikladan za korištenje tijekom cijele godine.

S obzirom da trenutno testiram upravo Braun Silk-expert IPL isti mogu toplo preporučiti jer rezultati su bili vidljivi već nakon prve primjene a više o samom uređaju možete pročitati klikom na ovaj link. Isto tako, Braun je pripremio 3 različita pakiranja tako uz Braun Silk-expert IPL uređaj na poklon možete dobiti još jedan uređaj za njegu lica/tijela. Također, važno je za spomenuti kako je Braun Silk-expert IPL dostupan na nekoliko lokacija po promotivnim cijenama i to u prethodno spomenutim promotivnim paketima, klik za više informacija.

Ukoliko pak niste poklonik korištenja lasera uvijek postoji opcija epilatora. Braun predstavlja Silk-épil 9, novi standard izvrsnosti epilacije, sa širom epilacijskom glavom za brže rezultate i revolucionarnom tehnologijom pinceta MicroGrip. Tehnologija pinceta MicroGrip uvodi Braunove najinovativnije pincete s poboljšanim rasporedom za učinkovitije usmjeravanje i hvatanje dlačica, donoseći nježno uklanjanje više dlačica jednim potezom. Ovaj je epilator bežičan i vodootporan, pa ga možete koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolno iskustvo epiliranja pri redovitoj uporabi.
Ulje Bio-Oil giveaway

Adekvatna njega kože

U toplijim mjesecima koža se isušuje zbog izlaganja suncu te nerijetko dolazi i do faze dehidracije. Kako bi koža bila adekvatno nahranjena po mom iskustvu najbolje su se pokazala različita ulja. Neovisno da li koristili neka skupa i popularna ulja ili pak maslinovo na kojem kuhate, vaša koža tijela i lica te kosa će vam biti zahvalna jer one blagodati koje ulje može pružiti niti jedna krema ne može zamijeniti. Na tijelu u posljednje vrijeme koristim najčešće Bio-Oil o kojem ste mogli čitati u ovom postu a na licu Madara Superseed Radiant Energy organic facial oil o kojem ste mogli čitati u ovom postu a što se tiče kose moja je omiljena kombinacija kokosovo-jojobino-ricinusovo-maslinovo ulje.
Celine

Sunčane naočale

Kako tokom toplijih mjeseci trebamo štiti kožu, na isti način trebamo štiti i oči koje su također izložene štetnom UV zračenju. Neovisno da li se radi o jako jeftinim ili pak jako skupim naočalama ono što je bitno vezano uz njih jest da iste blokiraju UVA i UVB zrake jer to im je najbitnija zadaća. Moj odabir ovoga ljeta su neodoljive Céline Shadow Sunglasses in Black and Havana Acetate with Brown Shaded Lenses Acetate.Celine Braun Alpha H Bio Oil

Tek nekoliko proizvoda može učiniti itekakvu razliku a kako nam ljeto već kuca na vrata pravo je vrijeme za pripreme, jer nikako se i ove godine ne želim boriti sa pigmentacijskim mrljama kada ljeto završi niti želim nove linije oko očiju a trajno uklanjanje dlačica zvuči idealno za cijelu godinu.

Kako se vi pripremate za nadolazeće ljeto?