New In #58 – Dekorativa

Posljednjih nekoliko mjeseci skupilo mi se dosta dekorativnih noviteta koje koristim unazad 3-4 mjeseca i uživam u svakom. Kako je fotki puno tekst je sveden na minimum a recenzirani proizvodi istaknuti, no ukoliko imate upita za pojedini proizvod ostavite upit u komentarima. Sada si slobodno možete pripremiti nešto za grickati ili neki fini napitak jer ovaj post je predugačak.

1 Charlotte Tilburry

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick u nijansi Lost Cherry i K.IS.S.I.N.G. Lipstick u nijansama Nude Kate i Penelope Pink obožavam, naročito Nude Kate koji dolazi u idealnoj nude nijansi. Matte Revolution ruž impresionira svojom mat teksturom koja nije nimalo teška već pruža onaj osjećaj kao da na usnama nemate ništa i ovo je vjerovatno prvi mat ruž koji nimalo ne isušuje.
2 Charlotte Tilburry

Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner u nijansi Pillow Talk ponovljena je kupovina jer nijansa je zaista odličan izbor za svaku prilku i za svaki look a Iconic Nude je bio slučajan odabir koji se ispostavio kao sjajan odabir jer nijansa ove olovke idealna je nadopuna za prethono spomenuti Nude Kate ruž.

Charlotte Tilbury Rock’N’Kohl u nijansi Marlene Midnight je pomalo podbacila po pitanju postojanosti na unutrašnjoj liniji oka no na vanjskom dijelu kapka je odlična. Lako se nanosi i lijepo blenda.
3 Charlotte Tilburry

Charlotte Tilbury najdraža kupovina – Filmstar Bronze&Glow te Powder&Sculpt brush idealan su tim koji čine idealan bronzer koji izgleda zaista prirodno te ga prati highligter koji zaista lijepo upotpunjava bronzer a kist je najsavršeniji ikada upravo za nanošenje bronzera i highlightera.
4 Hourglass

Hourglass Ambient Lighting Blush u nijansi Dim Infusion koju ne skidam sa lica posljednjih mjeseci.
5 Laura Mercier

Laura Mercier Setting Powder koji još nisam isprobala ali čitam samo riječi hvale o njemu.
6 Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kit u nijansi medium obožavam jednako kao i varijantu u kamenu. Zaista se sa lakoćom može napraviti ozbiljno konturiranje.
7 Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz kupljen po valjda deseti put i to čak tri komada, da se nađe u zalihi. Recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
8 Lancome

*Lancome L’Absolu Rouge u nijansi br 160 izuzetno je ugodan ruž koji pruža dugotrajnu postojanost a nijansa predstavlja najelegantniju crvenu nijansu koju posjedujem.
9 Lancome 10 Lancome

*Lancome French Innocence, Vernis In Love /559M Gris Rivoli & 383M Vert Tuileries/ i My French Palette, recenziju možete pročitati klikom na ovaj link.
11 Bobbi Brown

Bobbi Brown Full Coverage Face moj najdraži kist za nanošenje tekućih podloga neovisno o kakvoj se teksturi radi. Iako je zaista jako skup, naročito kod nas, nije mi žao uloženog jer ovo je bila jako dobra investicija.
12 Bobbi Brown

Bobbi Brown Foundation Stick u nijansi br 8 odličan je izbor pri konturiranju.
13 Yves Saint Laurent Rimmel London L'Oreal Paris

Yves Saint Laurent Gloss Volupte sjajilo u nijansi br 20 moje je najdraže nude sjajilo ikada i vjerujem da će biti must have ovoga ljeta. Rimmel London Good To Glow zanimljiv proizvod koji bi mogao biti alternativa za skuplji MAC Lustre Drops. L’Oreal Paris L’Ombre Pure sjenilo u nijansi br 201 upotpunilo je kolekciju meni najdražih sjenila drogerijskog ranga.
15 Collistar

Collistar duo za obrve koji je sasvim solidan no omjer količine-kvalitete-cijene nije zadovoljio moj kriterij.
16 House Og Lashes

House of lashes me oduvijek zanimao te sam se odvažila da naručim trepavice Iconic koje su zaista predivne ali najkompliciranije trepavice za aplicirati ikada. 
17 Inglot

Inglot trenutno ima raprodaju svojih proizvoda pa sam se počastila sa tri sjenila (131R, 55 i 450) te sa dva para umjetnih trepavica (74N i 71S).
18 Clarins

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector u nijansi 01 odličan je balzam koji ujedno ostavalja decentni i nadasve prirodni sjaj na usnama.
19 Ardell

Zaliha DUO ljepila za umjetne trepavice te nekoliko pakiranja meni omiljenih Ardell umjetnih trepavica.
20 NYX

NYX i China Glaze ulov sa nedavnog sajma ljepote u Zagrebu.
21 Muller

Barbara Hofmann odličan sapun za pranje kistova, naročito onih od pudera.
22 Douglas

*Douglas make up noviteti od kojih me posebno oduševio ruž bogate teksture.
23 garnier 24 garnier

*Garnier Miracle Skin Cream u zanimljivom pakiranju.
25 Bourjois Essence Sally Hansen L'Oreal Paris

Sally Hansen lakovi za nokte potukli su sve druge brandove i mislim da mi trebaju svi. Također odlični Essence ruževi iz nude kolekcije kao i Bourjois Silk Edition kompaktni puder koji će mješoviti tip kože obožavati. L’Oreal Paris Super Liner Mat-Matic odličan je izbor za unutražnju liniju oka ili smokey eye.
26 L'Oreal Paris 27 L'Oreal paris

*L’Oreal Paris Intenza novitet je na tržištu koji ja nemam srca otvoriti s obzirom da je došao u ovom prekrasnom pakiranju.
28 L'Oreal paris

L’Oreal Paris la Palette Nude (beige) paleta koja me zaista jako zanimala i nije razočarala.
29 Vichy

*Vichy Teint Ideal tekući puder o kojem sam vam pisala u ovom postu.
30 EcoTools

EcoTools kist za matiranje koji slobono mogu koristiti svi tipovi kože jer ja osobno mislim da je ovo samo jedan dobar marketing no na kist nemam primjedbi.
31 Rimmel London

Rimmel London Lasting Finish by Kate u nijansi 37 idealan je ljetni ruž, što zbog nijanse što zbog teksture.
32 ebay

Ebay kist za konturiranje koji me ugodno iznenadio.
33 Olival

*Olival CC krema sa smiljem čeka testiranje.
34 Rimmel London

Rimmel London olovka za usne u nijansi 063 odičan je dupe za prethodno spomenutu Charlotte Tilbury olovka za usne u nijansi Pillow Talk.
35 Mislyn

Misslyn ruž u olovci odličan omjer cijene i kvalitete.
36 elf

Mislim da ELF kozmetiku nisam naručivala više od godinu dana pa sam se odlučila počastiti usputno na iHerb-u sa rumenilom i puderom za fiksiranje korektora na okoloočnom području i oduševljena sam sa oba proizvoda.
37 L'Oreal Paris IQ Cosmetics Look by Bipa Essence catrice artdeco

L’Oreal Paris odstranjivač ugodno me iznenadio jer temeljito a nježno skida čak i vodootpornu šminku. Artdeco eyeliner kupila sam po ne znam koji puta već, recenziju možete pročitati klikom na ovaj link kao i recenziju za Essence olovke za usne koje su me oduševile, klik na link. Essence olovkama za oči sam također zadovoljna a podbacio je jedino Essence mat tuš koji puca i Essence fiksatori za obrve koji ne fiksiraju obrve.
38 Catrice

*Catrice noviteti koji su još u fazi testiranja
39 catrice essence

*Essence noviteti gdje bi izdvojila sjajilo koje me oduševilo
41 look by bipa essence catrice

Kombinacija IQ Cosmetics, Essence, Catrice i Body&Soul noviteta gdje bi izdvojila Catrice matirajući puder koji je fantastičan.
42 essence

*Essence Love&Sound LE o kojoj više možete pročitati klikom na ovaj linkMaybelline New York

Moja posljednja kupovina po pitanju makeup-a je bila MNY Lash Sensational maskara koja je zaista jako hvaljena pa me zato jako i zanimala. Sviđa mi se četkica ali tekstura je po mom mišljenju prevlažna pa vjerujem da ću je znatno više voljeti za otprilike mjesec dana.

To su bili noviteti proteklih mjeseci a sada vam mogu najaviti i MAC novitete kojih se poprilično skupilo a do tada me zanimaju vaši noviteti!?

*pr uzorci
Tagovi: