Lush

Kategorije: Lush
Ako nešto jednako volim i ne volim onda je to Lush dućan…ono što volim su svi oni divni mirisi u dućani i još kvalitetniji proizvodi a ono što ne volim je moj novčanik po izlasku iz dućana…;)


Navratila sam sasvim slučajno u Lush u arena Centru i ovo je rezultat;



Na broju jedan je sapun za tuširanje pod nazivom “HONEY I WASHED THE KIDS” (100g/42,80kn) koji ima onaj prefini slatki miris meda da bi ga najradije pri tuširanju zagrizli 🙂 . Ugodan je na koži, pjenušav i kremast a miris ulja gardenije traje i traje…..


Na drugom mjestu je neodoljiva pločica za masažu (u mom slučaju trenutni “losion” za tijelo) pod nazivom “MANGE TOO” (100g/77,00kn) kojim ću se zalihama opskrbiti pa barem za sljedeća 3 mjeseca jer vidim da na web shopu piše “još malo pa nestalo”. Pločica je načinjena od bijele čokolade, svježih banana i meda (sastojcikakao maslacshea maslacmirismango maslacbijela čokoladasvježa banana,medulje paprene metviceapsolut vanilijeulje slatke naranče – ne znam koji je bolji jer su svi po mom “ukusu”) te se lako i ugodno topi na tijelu a miris traje toliko dugo da ne možete ni sami vjerovati da kada ga navečer nanesem ujutro imam osječaj kao da sam ga tek nanjela, nešto predivno!!!


Na trećem mjestu je proizvod pod nazivom “SWEET LIPS” (25g/63,00kn) koji ću kupovati zauvijek. Naime, usne mi se jako suše a kako obožavam mat ruževe a nadasve u nude nijansi moram biti oprezna da se suha kožica na usnama ne vidi i isprobala sam svašta ali ovaj “lip scrub” je nešto presavršeno. Baza je šečer pa je zaista neodoljiv i za kušanje a u 10 sekundi će “ispolirati” vaše usne i zadržati im potrebnu vlažnost. Definitivni “MUST HAVE” !!!!!!


Na poklon sam dobila tester, radi se o maski za lice koja čisti i umiruje kožu lica te ću je svakako prvom prilikom kupiti u punoj veličini jer je na mojoj koži pokazala samo pozitivnu reakciju.


Eto, ukratko je to bilo to…


Volite li i vi Lush?


lp



Tagovi: