Prijedlozi blagdanskih poklona | beauty, fashion & lifestyle edit

Bliže nam se blagdani i vrijeme je darivanja. S obzirom da ja zaista jako volim pripremati poklone za meni bliske osobe odlučila sam se složiti vam nekoliko svojih prijedloga. 

0-holiday-gift-guide-2016

Nadam se da ćete pronaći inspiraciju mađu ovim šarolikim društvom proizvoda što darivati nekome za koga niste sigurni što bi se toj osobi svidjelo, a ukoliko imate i vi nekih prijedloga bilo bi mi drago da nadopunimo ovaj popis.

Također, spomenula bi i kako kroz koji dan kreće već tradicionalno mjesečno darivanje na blogu povodom blogorođendana ali i nadolazećih blagadna, stoga svakako ponovo svratite jer nagrada je puno a svakoga tjedna možete se prijaviti na novo darivanje.

2-holiday-gift-guide-2016

Lifestyle

1. prijedlog – knjiga

Božićna priča je roman engleskog spisatelja Charlesa Dickensa. Roman je prvi put izdan 19. prosinca 1843. sa ilustracijama koje je napravio John Leech. Radnja ovog romana vrti se oko škrtog direktora Londonske banke Scrooga kojega posjećuje nećak koji ga moli da ga pusti s posla na Božić. On ga pušta, ali uz uvjet da mu taj dan neće biti plaćen. Nakon što Scrooge zatvori ured, dolazi mu duh prijatelja Marleya u okovima i govori mu da će ga posjetiti tri duha: prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Nakon što mu duh budućnosti pokaže njegov grob zameten snijegom i obitelj koja se veseli njegovoj smrti, Scrooge ispravlja svoje krive postupke i odlazi nećaku na proslavu Božića te svi sretno i zajedno slave Božić.

2. prijedlog – mali borić

Postoji nekoliko nezaobilaznih stvari koje čine Božić: božićni kolačići, djed Božićnjak i svakako – božićno drvce! Nema sumnje kako drvce ukrašeno žaruljicama, prekriveno ukrasima te postavljeno u prvi plan svakog doma stvara tu potrebnu blagdansku atmosferu. Naravno, kako nema svatko prostora za veliki bor, tu je mali borić da pomogne pri odabiru savršenog drvca. Mali borić dolazi zasađen u prigodno ukrašenoj tegli te ga kasnije možete posaditi u šumi, parku, dvorištu ili ga jednostavno zadržati u tegli i uživati u njemu tokom čitave godine. Više o ovom kreativnom poklonu možete saznati na službenoj web stranici – www.maliboric.com .

3. prijedlog – rokovnik

Jo & Judy kreativni je web shop sa najljepšim rokovnicima, bilježnicama, olovkama i sličnim proizvodima. Proizvodi su dostupni na službenoj web stranici klikom na ovaj link i mislim da bi svaki navedeni primjerak oduševio svaku ženu a posebno kada su u pitanju upravo rokovnici jer su isti baš nekako prilagođeni potrebama jedne žene. Boje i različiti deatalji samo su točka na ‘i’.

4. prijedlog – Električna četkica Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean najluksuzniji je model iz obitelji električnih četkica Philips Sonicare. Najveća je posebnost električne četkice Philips Sonicare u soničnoj tehnologiji, pravoj inovaciji u dentalnoj higijeni. Philips Sonicare DiamondClean učinkovitija je 700 posto od tradicionalne četkice a zbog svojih pet načina rada zadovoljava potrebe i osoba s osjetljivijim desnima kao i onih kojima su prioritet bjelji zubi pa tako korisnik bira način rada ovisno o željenom učinku – Clean (Čišćenje), Gum Care (Njega desni), Polish (Poliranje), Sensitive (Osjetljivo) te White (Izbjeljivanje). Osim što pruža sveobuhvatni pristup oralnoj higijeni, privlači pažnju svojim elegantnim linijama, modernim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim bojama među kojima je jednostavno odabrati onu koja se najbolje uklapa u stil osobe koja je koristi. DiamondClean dolazi s putnim etuijem koji nije samo praktičan za pohranu četkice, već predstavlja i prijenosni punjač koji se napaja putem priloženog USB kabela. DiamondClean je i izuzetan detalj u svakoj kupaonici zahvaljujući još jednom dodatku – četkica se puni i preko indukcijskog punjača na koji se postavlja čaša u kojoj držite četkicu. Električne četkice Philips Sonicare moguće je kupiti u svim trgovinama Elipso te na internetskoj stranici www.sonicare.hr a više o ovoj četkici možete saznati i klikom na ovaj link.

3-holiday-gift-guide-2016 4-holiday-gift-guide-2016 6-holiday-gift-guide-2016 12-holiday-gift-guide-2016

Fashion

5. prijedlog – torba

Iako ste možda mišljenja da je nezahvalno birati torbu za nekoga drugoga ja sam mišljenja da sa nekim posebnim i vrlo specifičnim modelom ne možete pogriješiti. Upravo kao takav jedan zaista poseban model izdvojila sam jednu žutu torbu iz Zare o kojoj više detalja možete pogledati klikom na ovaj link.

6. prijedlog – sat

Brand Parfois ima jako lijepu i zanimljivu ponudu nakita, obuće, torbica ali ono što je mene posebno impresioniralo su satovi. Prekrasan, zanimljiv i uvijek u trendu dizajn ovih satova uvijek je lijep i prigodan poklon. Smatram da je zadovoljen omjer cijene i kvalitete i osobno preporučam jedan primjerak koji se meni posebno dopao a dostupan je klikom na ovaj link.

5-holiday-gift-guide-2016 7-holiday-gift-guide-2016

Beauty

7. prijedlog – parfem

Yves Saint Laurent Black Opium jedan je od mojih omiljenih parfema i idealan je odabir upravo za ovaj hladniji period godine. Black Opium poigrava se kombinacijom gorkog zrna kave i vedrih bijelih cvjetova. Najprije dominira snažna i prodorna gorčina koja razbuđuje sva osjetila a potom se sve smiruje uz mekše i ženstvenije note jasmina s odvažnim finišem vanilije i drvenastih nota. Tajanstveno elegantan miris koji bi dojmio svaku ženu.

8. prijedlog – ulje

Opće su poznate blagodati koje ulje pruža pri njezi kože ali Nuxe Huile Prodigieuse® je posebno i zbog toga jer je najpoznatije višenamjensko ulje na svijetu, s obzirom da već 25 godina osvaja žene svojom prirodnom i učinkovitom formulom s čak 6 dragocjenih biljnih ulja, nemasnom, senzualnom teksturom i neodoljivom fantazijom mirisa. Namijenjeno je njezi kože lica i tijela te kose, suho ulje pravi je zaštitnik ljepote i nezamjenjiva njega za svaku ženu a kao takvo smatram ga idealnim poklonom.

9. prijedlog – paleta sjenila

Svaka zaljubljenica u beauty svijet obožavati će Jouer Cosmetics Essential Matte & Shimmer Eyeshadow paletu, posebno zato jer tekstura ovih sjenila jako podsjeća na razvikanu Lorac PRO paletu. Nijanse su prekrasne i ono najbolje od svega je da su sve nosive u svakoj prilici. Paletu čini 12 nijansi sjenila od kojih su neke mat a neke sadrže decentni shimmer, no sve su izuzetno pigmentirane, postojane i lijepo se blendaju. Iako ova paleta odnosno sam brand nije dostupan na našim policama uvijek ju možete naručiti na Cult Beauty web shopu a kako je isti u UK ne morate se brinuti oko troškova carine.

10. prijedlog – beauty gadget

Foreo LUNA play uređaj je koji je zbog svoje cijene pristupačan široj masi kupaca te smatram da se u njega isplati uložiti prvenstveno kao uvod u njegu kože koje donosi T-Sonic čišćenje. Ukoliko ste se baš vi uvjerili u blagodati Foreo uređaja i želite nekome pokloniti nešto posebno ili barem skrenuti pažnju na to koliko su dobri, ova mini varijanta je upravo poklon kakav tražite. S obzirom da sam baš nedavno recenzirala ovaj uređaj više informacija i moje dojmove možete pročitati klikom na ovaj link.

8-holiday-gift-guide-2016 9-holiday-gift-guide-2016 10-holiday-gift-guide-2016 11-holiday-gift-guide-2016

Nadam se da su vam se prijedlozi dopali a ja bi svakako čula i vaše sugestije što darivate vašim bližnjima i za koga vam je nateže odabirati poklone?

1-holiday-gift-guide-2016