…mala crna haljinica…La Petite Robe Noir Guerlain

Kategorije: Guerlain, Parfem

Nemam naviku recenzirati parfeme jer zaista postoje puno kompetentnije osobe i njihovi blogovi za to (poput bloga BL’eauOG…klik za link) ali ovoj “maloj crnoj haljinici” nisam mogla odoljeti a da ju ne spomenem.

Guerlain je 2009. lansirao limitirano izdanje “Le Petite Robe Noir” pa je 2011. uslijedio nastavak tj istoimeno  i također limitirano izdanje a ove godine lansirana je ta “mala crna haljinica” kao prvijenac i širem tržištu jer prve dvije linije bile su dostupne samo u Francuskoj i mogle su se naći isključivo u Guerlain buticima.

Iznimno elegantan i sofisticiran miris inspiriran malom crnom haljinicom, a kako svaka žena mora imati u svom ormaru barem jednu malu crnu haljinicu (prilagodljivu svakoj prilici), mišljenja sam da se i u neseseru svake žene mora naći i jedan primjerak ovog neodoljivog parfema.

Sama bočica po sebi već otkriva profinjenost pariškog stila….

 …a sadržaj mirisnih nota isprepliće arome crne trešnje, bergamota, crvenog voća i badema a bugarska i turska ruža čine temelj egzotičnim notama crnog čaja, anisa, vanilije, irisa i pačulija.

La Petite Robe Noir dostupan je kao eau de parfum u militraži od 30ml (409kn), 50ml (599kn) i 75ml (849kn) a linija je nadopunjena i mlijekom za tijelo (359kn) te gelom za tuširanje (299kn).

Iznimna postojanost tih čarobnih nota ispunjava prostoriju a gracioznost kojom odišu te note ispunjavaju ženstvenost u vama…apsolutna topla preporuka od srca !

lp