…dehidrirana + suha koža = spas je u bočici ulja ;)

Kategorije: Njega tijela, Palmer's
Meni koja oduvijek imam masnu kožu lica i skroz normalnu kožu tijela u zadnje vrijeme stvara problem dehidracija kože i trag suhoće na pojedinim dijelovima…o njezi lica ću neki drugi put ali suhoj koži tijela sam našla lijeka…;)

Dakle, slučajno sam nabasala u novom broju Cosma na kupon od 20% na Palmer’s proizvode u dm-u, kako imam samo pozitivna iskustva sa tim brendom kanila sam kupili losion za tijelo na bazi maslinova ulja ali sam naletjela na Palmer’s umirujuće ulje.

Radi se o 150ml ulja za tijelo koje se nanosi špricanjem po tijelu, dakle ulje u spreju. Namjena mu je da smiruje, hidratizira i omekšava suhu i iziritiranu kožu i nadasve nabitnije je napomenuti da je proizvod namjenjen trudnicama koje itekako imaju prethodno navedene probleme u trudnoći. Činjenica da je proizvod namijenjen trudnicama samo me potakla da ga kupim jer pretpostavka je bila da je proizvod nježan a ne agresivan prema koži i da je kao takav i učinkovit, nisam se prevarila.Kombinacija kokosovog maslaca, vitamina E, kolagena i elastina prirodno umiruju i omekšavaju kožu čime se povećava elastičnost kože. Dodatak Lecithina produljuje efekt umirivanja kože. Cijena proizvoda je 69,90kn na dm-ovim policama a ako kupite trenutni broj Cosma možete iskoristiti kupon od 20%.
Ulje se nanosi na način da ga se nakon tuširanja pošprica po suhoj koži i pusti ga se koju sekundu da samo upije a potom ostatak utrljate. Moram priznati da vrlo brzo upija u kožu i ne ostavlja masni trag već baršunast i nježan. Meni se sviđa i predivan miris koji ostaje na koži te ću svakako koristiti ovo ulje tokom ljetnog perioda kada će koža biti još više suha i dehidrirana.

Svakako preporučam ovo ulje jer rezultati su vidljivi već nakon prvog nanošenja…

Koristite li proizvode na bazi ulja za njegu tijela, imate li Vi koji za preporučiti?

lp

Tagovi: