New In #31 & Makeup Storage Update

Hourglass Charlotte Tilbury

Baš netom prije godišnjeg stiglo mi je nekoliko predivnih proizvoda a kako sam se zaista odlučila prepustiti odmoru ovaj post kasni gotovo mjesec dana, no nikada nije kasno za novitete.

Uz zakašnjele novitete odlučila sam ubaciti nekoliko fotki svog kozmetičkog kutka kojega sam po ne znam koji puta u zadnjih par mjeseci preuređivala. Kako sam prije par mjeseci detaljno prošla kroz kolekciju (klik za post&video kolekcije) smatrala sam da nema potrebe za detaljima jer i tako su tu new in postovi kao update.

Odmah ću vam otkriti i da planiram kroz koji dan drugstore haul, slike su spremne samo nedostaje tekst.

Hourglass Ambient Lightining Palette

Hourglass Ambient Lighting Palette je zaista sve što mi treba u posljednje vrijeme. Idealna za lice kao puder, služi kao bronzer/rumenilo te highlighter, odlična kao sjenilo – ovo bi svakom preporučila jer ovo je zaista nešto posebno.

Charlotte Tilbury The Dolce Vita

Charlotte Tilburry The Dolce Vita Palette sam imala na WL godinu dana i ne znam da li mi je zato toliko draga ali ovo je paleta mojih snova. Kombinacija za dan i noć, postojanost i pigmentacija vrhunski a nijanse pogodne za sva godišnja doba.

Charlotte Tillbury Color Chameleoon Bronzed Garnet Life Changing Eyelash Curler

Charlotte Tilbury Colour Chameleon u nijansi Bronzed Garnet je namijenjena zelenim očima ali ja smatram da je savršena i za smeđe oči i čak mi je draža od varijante koja je namijenjena baš smeđim očima ali koju također obožavam. Idealno za brzinski look samo moram priznati postojanost je podbacila ali zadovoljna sam i sa pruženih cca 6 sati.

Charlotte Tilbury Life Changing Lashes Lash Curler je najugodniji uvijač trepavica koji sam isprobala a zaista sam ih isprobala dosta. Sa svima sam bila zadovoljna efektom no kako je ovaj izuzetno nježan moj je favorit. Jedina mana je što ne dolazi sa rezervnom gumicom.

Chloe

Chloe Eau de parfum Intense jedan od mojih najdražih parfema, što reći osim da sam sa njim spremna za jesen.

To bi zasada bilo sve od noviteta mada ponavljam da uskoro ide jedan drugstore haul ali do tada tu je par noviteta po pitanju organizacije makeup kutka …

Radni stol

Ono što mi je najviše nedostajalo u mom makeup kutku je slobodni prostor na stolu. Klasičan sam štreber i ja sve moram zapisivati i organizirati i treba mi mjesta i mislim da sam ga ovako maksimalno iskoristila.

Stolna lampa i šalica - Ikea Ogledalo

Uz prozor jedna decentna stolna lampa čisto kada pišem navečer da ne moram paliti svijetla oko ogledala koja su zaista jaka i naravno uz mene je uvijek neki napitak (kava, čaj, sok, voda nebitno).

Sa druge strane (moje lijeve) tu je dodatno ogledalo, svijeća, miris koji zaista podiže raspoloženje, ladičar sa malo nakita te naravno nekoliko usb stikova i neke kozmetičke sitnice poput balzama za usne, micelarne, četke i naravno tu je i jedna olovka koju uvijek “moram” imati pri ruci.

Organizacija radnog prostora

Ponavljam, slobodan radni prostor na stolu je osnova dobre organizacije.

Make Up Storage

Malo sam presložila i police te se opet potrudila maksimalno iskoristiti prostor. Svega je jako puno i nekako volim da mi je sve uvijek pri ruci iako ne koristim uvijek sve.

Nail Polish Palette Parfumes

Lakovi su izašli iz kutka i sada su čak malo više u upotrebi. Na susjednu sam policu složila sve ruževe i sva sjenila koja učestalo ne koristim u kutije te zaokružila priču sa velikim paletama koje nigdje drugdje ne stanu a našao se među tom “ekipom” i jedan akrilni ladičar sa još malo proizvoda koji nisu u svakodnevnoj upotrebi. Mirise sam nekako nagurala i zaista se moram potruditi da ih barem pola potrošim prije otvaranja ili kupovine novoga.

Lipstick Lipstick Storage Acrylic Storage

Ruževi su moja slaba točka i mislim da zaista nijedna žena ne može nikada imati previše ruževa i točka, zato oni i imaju svoje posebne pozicije. U akrilne ladičare sam poslagala manje kistove, highlightere, tuševe, maskare, korektore, baze i sl proizvode koji su u svakodnevnoj upotrebi te ih želim na dohvat ruke.

Foundation Storage Organization Tips

Tekuće podloge su također dobile svoje posebno mjesto tik do prethodno spomenutih akrilnih ladičara. U kutku sam smjestila kistove koje rjeđe koristim, blazinice, štapiće te neke sitnice koje mi trebaju a opet sam željela da stoje negdje po strani, čisto da “ne smetaju”.

Cosmetics Storage

Dodala sam i jedan novi ali zapravo stari ladičar za koji me vežu jako lijepe uspomene i zapravo ga već samim tim obožavam a u njega sam smjestila nove kozmetičke proizvode, testere ili pak proizvode koji su rjeđe u upotrebi. Oni proizvodi koje koristim svakodnevno se nalaze u ladicama stola ili na policama.

To bi bilo sve za danas, nadam se da vam je post bio zanimljiv te da ste možda nabasali na neku ideju kako da i vi uredite vaš kozmetički kutak te ukoliko imate sugestija svakako ih ostavite u komentarima.

Ne zaboravite prijaviti se na Vichy Aqualia Thermal darivanje!!!