Lush “9 to 5”

Kategorije: Lush, Njega lica, Preparativa

Losion za čišćenje lica zanimljivog naziva “9 to 5” … eh pa da, to može samo Lush ;D .

Dolazi u plastičnom pakiranju od 95g po cijeni od 55kn ili u pakiranju od 240g po cijeni od 110kn.

Kako se radi o Lush-u na kojega ne reagiramo svi isto prilažem i sastav …

Voda (Aqua), bademovo ulje (Prunus dulcis), stearinska kiselina (Stearic Acid), svježi ekstrakt orhideje (Dendrobium), apsolut smilja (Helichrysum stoechas), ulje ylang ylanga (Cananga odorata), trietanolamin (Triethanolamine), cetearilni alkohol (Cetearyl Alcohol), miris (Perfume), metilparaben, propilparaben (Propylparaben), *prirodno se pojavljuje u esencijalnim uljima

… ja imam sreču pa dosta dobro reagiram na njihove proizvode, odnosno reakcije su mi iznimno pozitivno no moji bližnji su imali i neugodnih iskustava tako da bi zaista bilo dobro obratiti pažnju te isprobati proizvod prije kupovine ;).

Uglavnom, ovaj losion sam kupila zimus na njihovoj zimskoj rasprodaji u pola cijene i to sam ugrabila ovo veliko pakiranje. Radi se o losionu kojim čistimo lice od šminke na kraju dana.

Losion je iznimno temeljit i zaista ga ne treba puno. Meni je pakiranje od 240g trajalo otprilike 5 mjeseci a svakodnevno sam skidala šminku sa njim.

Nanosila sam ga na način da losion utrljam prvo na čelo, obraze, nos i bradu te zasebno protrljam kapke i na kraju pokupim svu šminku i nečistoće sa blazinicom. Ukoliko sam taj dan koristila vodootpornu podlogu postupak ponovim još jednom. Vezano uz skidanje šminke sa očiju, hm, sjenilo i klasičnu olovku će skinuti bez problema no sa maskarom i tušem te vodootpornom olovkom ćete imati problema pa ja zato preko očiju pređem dodatno sa svojim dvofaznim odstranjivačem šminke. Ukoliko na očima imate kompletan vodootporni make up, nemojte se ni truditi skidati ga sa losionom.

Koliko je nepouzdan za skidanje šminke sa očiju toliko je pouzdan za skidanje šminke sa ostatka lica. Izniman losion koji je iznimno temeljit i ne stvara iritacije. Ugodnog je neutralnog mirisa, vrlo je lagan te ne isušuje kožu već ju ostavlja ugodno mekanom. Moram spomenuti da mi ne stvara neugodu niti kada pređem sa njim preko očiju.

Zadovoljna sam ovim losionom te bih svakako ponovila kupovinu i po punoj cijeni ;).

Preporuka!

lp