Kevyn Aucoin – Candlelight

highlighter

Otprilike godinu dana već koristim najbolji highlighter ikada i tek je danas došao na red za recenziju i baš mi je žao zbog toga jer prije par mjeseci su promijenili pakiranje koje je sada znatno manje a cijena je ostala ista :(.

Kevyn Aucoin

Kevyn Aucoin Candlelight highlighter dostupan je na većini UK web shopova a ja sam svoj primjerak kupila na stranici Cult Beauty. Cijena mu iznosi oko 350kn a kada sam ga ja kupovala prije godinu dana sadržavao je 5g a kako su promijenili pakiranje sada pakiranje iznosi 3g.

Kevyn Aucoin brush

Uz činjenicu da su ovaj krasan hidglighter prepakirali u manje pakiranje još su odlučili izbaci popratni kist za nanošenje koji je meni zapravo jako funkcionalan. Jedino su ostavili ogledalo na poklopcu koje i nije toliko bitno.

Candlelight

Razlog zašto toliko volim ovaj highlighter je njegov decentni a opet dovoljno bogati efekt koji pruža licu. Suptilan shimmer koji sadrži čini ovaj highlighter nosivim kako tokom dana tako i navečer. Isto tako, bitno je za spomenuti da se pruža nijansiranje intenziteta. Tekstura je svilenkasta a na koži ostavlja baršunasti trag. Neće istaknuti vaše bore niti pore a pogodan je i za osobe sa masnom i mješovitom kožom. Po nanošenju nema potrebe za popravcima jer isti je postojan satima. Pogodan je za korištenje i kao sjenilo. Sastav možete saznati klikom na ovaj link.

Candlelight KA  Kevyn Aucoin Candlelight swatch

Kada sam saznala da se pakiranje mijenja kupila sam još jedan za zalihu koliko volim ovaj highlighter. Nekada u danima kada mi licu nedostaje svježine decentno ga pomiješam sa puderom u kamenu te ga nanesem preko cijelog lica a obavezan je i na području uz rub obrva te u unutarnjem kutu oka.

Candlelight on face

Koji je vaš omiljeni highlighter?

*NOVI BLOGLOVIN PROFIL*

Tagovi: