Na kavi sa Anaviglam #28

Dragi moji čitatelji,

prije svega puno vam hvala na razumjevanju vezanom uz moju odsutnost sa bloga protekla 3 tjedna ali kako sam to već u prethodnom postu navela, odmor mi je bio prijeko potreban i željela sam u njemu maksimalno uživati. Danas vam samo ukratko donosim što vas očekuje na blogu u naredenim danima a ukoliko vi imate nekih želja za određenim postovima svakako mi to povratno istaknete.

Anaviglam beauty blogger

S obzirom na neke neodgodive privatne obaveze, ljeto i odmor provela sam u kratkim putovanjima te tako posjetila nekoliko mjesta od kojih je jedan i moj rodni grad a to je Banja Luka. Iako već dugo živim u Zagrebu i isti smatram svojim domom, nekako je baš lijepo s vremena na vrijeme vratiti se u Banja Luku i prisjetiti se djetinjstva. Osim ugodnog druženja i zaista lijepo provedenih par dana moram istaknuti da sam se samo u Banja Luci počastila kozmetikom ali možda zato jer sam se oduševila NYX dućanom i osobljem koje je izuzetno srdačno i educirano na zavidnom nivou. Osim NYX proizvoda pronašla sam i par sitnica koje meni inače nisu dostupne no više o njima u nadolazećem postu sa novitetima.

NYX Banja Luka

Ovoga ljeta nisam se sunčala odnosno vrijeme izležavanja na suncu svelo se eventualno na period od 8-10h i 18-20h jer se jednostavno nisam željela izlagati štetnom zračenju te sam tako uspjela izbjeći tragediju od prošle godine a riječ je o hiperpigmentacijskim mrljama. S obzirom da sam ih se uspješno riješila i da se iste ovoga ljeta nisu vratile mislim da je pravi trenutak da najavim nadolazeći post i na tu temu. Iako se nisam sunčala ulovila sam malo boje koju sam prema potrebi malo više istaknula koristeći jedan odličan proizvod za samotamnjenje no više i o njemu u nekom od nadolazećih postova.

Također, moram se pohvaliti kako sam riješila problem sa kožom lica o kojem sam vam pisala u prošlom postu i da sam si uspješno posložila adekvatnu rutinu njege te koža nije regirala već tjednima. Bazirala sam se na Kiehl’s proizvodima mada sam ubacila i par drugih proizvođača, više o njezi uskoro na blogu.

Iako je koža ovoga ljeta u svom najboljem izdanju kosa je u najgorem. Naime, posljedicom agresivnih kemikalija gornji dio je zaista jako ispucao i to me baš čini tužnom. Trenutno sam bazirana na rastu kose jer bi voljela da taj gornji dio naraste čim prije da se sama frizura što brže i bolje sljubi jer trenutno mi se čini kao da gornji i donji dio kose nemaju veze jedno sa drugim. Ukoliko imate kakvih preporuka za brži rast kose bila bih vam jako zahvalna na istima.

Kiehl's

Ovoga ljeta dosta sam se igrala sa makeup-om te se vodila bojama, što inače nije baš slučaj kod mene ali ljeto nekako uvijek budi maštu u mom slučaju. Kombinacija plavih i zelenih tonova bila mi je omiljena, baš kao i umjetne trepavice. Iz nekog razloga umjetne trepavice su bile moja opsesija tijekom protekla 2-3 mjeseca i moram priznati da sam pronašla nekoliko odličnih primjeraka. Iako su neki primjerci zaista preskupi mislim da ipak vrijede jer izgledaju baš nekako posebno na očima ali našlo se tu i par primjeraka sa ebay-a koji su također odlični a znatno pristupačniji. Više o ljetnom makeup-u i favoritima uskoro na blogu.

blue lotd

Ne znam kakvo je vaše mišljenje no meni je ljeta dosta, ionako mi to nije baš najdraže godišnje doba moram priznati da mi je ovo relativno brzo prošlo i da nije bilo toliko strašno ali jesen ipak ima puno više svojih prednosti od ljeta. Veselim se jesenskim kolekcijama, kako onima iz beauty svijeta tako i onima iz modnog svijeta, te boje u oba slučaja su baš nekako “moje” boje i jako se dobro pronalazim u njima. Veselim se i svom rođendanu te svježini jutra, šarenilu lišća i onim ugodnim kišnim večerima uz dekicu i čaj. Uglavnom, za jesen sam definitivno spremna.

jesen

S obzirom da sam se preko noći zaljubila u seriju Igra prijestolja počela sam napokon čitati i knjigu koja mi se sviđa podjednako kao i serija, zaista sam iznenađena jer inače baš taj žanr i nije nešto za što sam smatrala da bi me zanimalo. Također, tokom ljeta smo pridodali HBO paket i nisam odoljela a da ne obnovim svoju ljubav prema seriji Obitelj Soprano. Serija koju sam pratila prije desetak godina podjenako mi je zanimljiva i danas i rijetko koja serija joj može stati uz bok. Jedna takva je i serija Pravi detektiv za koju smatram da će također kao Obitelj Soprano postati jedan pravi televizijski klasik mada moram istaknuti kako me prva sezona puno više impresionirala od druge, u drugoj me kupio samo Colin Farrell. Baš danas planiram početi gledati seriju Kobna noć za koju pršte preporuke sa svih strana. Posljednjih mjeseci nosim se sa problemom nesanice koja je čak imala i svojih boljih intervala tokom ljeta ali unazad par dana vratila sam se polako na staro, tako sam i stigla pogledati prethodno navedene sate i sate epizoda, mada, ne znam kako je sa vama ali ja kada krenem nešto gledati jednostavno ne mogu stati, ista stvar je i sa čitanjem knjige.

HBO

Tokom ljeta smo malo renovirali stan i malo mi se smanjio prostor za ostavu kozmetike stoga planiram uskoro napraviti blog sale samo sam u dilemi da li isti objaviti na blogu ili kao prije godinu dana na FB profilu bloga, uglavnom, svakako ću ga najaviti tjedan do dva prije no što ga objavim. Na blogu ću nastaviti objavljivati 1-2 posta tjedno, ovisno o slobodnom vremenu a nadolazeće teme su već najavljene kako u današnjem postu tako i u onom prethodnom. Ukratko, to bi bilo to od mene, nadam se da ste se i vi odmorili te da ste spremni za nove radne pobjede.

Summer 2016

Tagovi: