…malo sniženje u Mulleru…

Kategorije: Alessandro, Catrice, Ruž
 Danas sam bila u prolazu u CC1 pa sam svratila i u Muller i vidjela ugodno sniženje za Catrice pultom. Pretpostavljam da je to iz razloga jer Catrice izlistava dio proizvoda iz svog asortimana a ruževima se mijenja oblik. Uglavnom, ponovo ću napomenuti da je snižen samo dio iz asortimana a količina ima pa ako vam je usput ili imate volju svakako pogledajte. Ne očekujte značajno sniženje ali dovoljno da se dva tri proizvoda koja su vam se npr svidjela (a niste ih iz nekog razloga kupili) nađu u vašoj košarici i obogate vaš neseser.

 Krećem…

 CATRICE Ultimate Colour 120 Call The Ambulance (15.90kn snižena cijena)

Catrice ruževi su odlični. Mekani i ne ostavljaju grudice na usnama, hidratizirani, pigmentirani i postojani-što još tražiti od ruža?! Ovo je jedna krasna koraljna boja sa sitnim srebrnim shimmerom koji se na mom swatchu vidi preizraženo zbog blica ali zaista nije u tolikoj količini, sve skupa u prirodi izgleda iznimno diskretno.

 CATRICE lakovi za nokte – svaki 15.90kn (snižena cijena)
460 In The Bronx, 490 Iron Mermaiden, 440 I Wear My Sunglasses At Night

Catrice lakovi za nokte, što reći o njima osim; obožavam ih, postojani su, jeftini i imam osječaj da svaki put kada idem nešto kupiti u Kozmo ili Muller da kupim po jedan-ŽELIM IH SVE 😀 !!!!

 ALESSANDRO lakovi za nokte – svaki 25.00kn (snižena cijena)
Kolekcija “GLAM SESSION”
glamorous pink, marvelicious dream, precious tresure 

Volim Alessandro lakove zbog iznimne kvalitete i postojanosti na noktima i ono što nije na odmet je njihova četkica koja nekako uvijek ostavlja lijep trag na noktima, vrlo precizan. Inače su nekog višeg cijenovnog ranga pa nije na odmet počastiti se odmah sa dva tri. Ovdje se moram priznati radi o količini od 5ml ali meni zaista i to potraje. Moram priznati da sam samo dva puta potrošila lak za nokte do dna a čak i ne govorimo o laku već o serumu za jačanje noktiju (također Alessandro) te jednom “flekiju” (Essence).

..kada bude na noktima biti će vjerodostojno pa objavim..nisam imala vremena..sorry..
 CATRICE liquid liner 040 Go, Go Get Bronzed  15.90kn (snižena cijena)

Catrice liquid liner u jednoj prekrasnoj boji koja se na mom swatchu ne vidi vjerodostojno ni bez blica a ni sa. Uglavnom, radi se o zlatno-bakrenoj-smeđoj nijansi koja će biti efekta tokom nešto sunčanijih dana. Vrlo je postojan i precizan te ne iritira oči.
 CATRICE duo sjenilo za oči 010 Mars Attacks 15.90kn (snižena cijena)

Nemam puno sjenila od Catrice (čudno). Prednost sjenilima tog cijenovnog ranga prepuštam Essence (pretpostavljam zbog češćih kolekcija koje sadrže palete). uglavnom, ove su mi se nijanse svidjele a zbog dodanog shimmera dobivaju extra bonus. Mekana su i pomalo se truse ali ništa pretjerano ili da smeta pri nanošenju, lako se blendaju i postojana su, ne iritiraju oči.
To bi bilo to…
Da li vam se štogod svidjelo od kupljenog i da li ste navratile do Mullera i snimili sniženje?
lp