Catrice | Pulse of Purism LE

LIMITIRANA KOLEKCIJA “PULSE OF PURISM” by CATRICE
(Siječanj 2017 – Ožujak 2017)

Suptilna elegancija. Čista sofisticirana odvažnost. Limitirana kolekcija “Pulse of Purism” by CATRICE ujedinjuje suptilnost s diskretnim luksuzom početkom 2017.godine. Paleta boja kombinira sivkaste nijanse s hladnim plavim i elegantnim ljubičastim tonovima. Vrhunac kolekcije je Pure Radiance Glowrizer koji daje tenu elegantan sjaj.

Oslikani proljetnim bojama, noktima je dan završetak s ““Brushed Metal“ ” nadlakom ili zlatnim prugicama za nokte.

Čista Jasnoća – by Catrice.

2-TONE RUŽ ZA USNE u nijansi C01 Pure Hibiscocoon

Ruž u dva tona sa svjetlucavom jezgrom omogućuje nježnu raspodjelu boja na usnama sa sjajnom završnom obradom.

Zaista jedan ugodan ruž koji usnama osim sjaja pruža i decentnu nijansu koja je idealna za svakodnevni makeup. S obzirom na ugodnu i bogatu teksturu ovaj ruž je odličan odabir za hladne zimske dane kada usne imaju tendeciju isušivanja. S obzirom da se radi o nijansi vrlo sličnoj prirodnoj boji usana, usne možete iscrtati olovkom za usne u malo tamnijoj nijansi a prelaskom linije izvan usana i naglaskom na luka, usne poprimaju znatno puniji izgled.

Swatch ovog ruža dostupan je klikom na ovaj link.

PURE METAL PALETA SJENILA ZA OČI – C02 By All Means Metal Eyes

Metallic Atmosphere. Paleta sadrži tri zapečena puderasta sjenila s metalik efektom u nijansama bijele, taupe i brončane boje. Svilenkasta i glatka tekstura sjenila klizi na kapcima bez napora i može se primijeniti suha ili mokra.

Sviđa mi se postojanost ovih sjenila, lakoća blendanja i efekt koji pružaju kapku. Također, dojmio mi se izbor nijansi jer iste su dovoljne kako za jedan decentni look tako i za neki naglašeniji look. Pri korištenju ovih sjenila u “mokroj” varijanti, na način da umočite kist ili aplikator u vodu ili ga smočite pomoću spreja za fiksiranje, dobivamo prekrasne nijanse koje će posebno zasjati za intenzivan finiš.

Swatch tri nijanse iz palete, bez baze u podlozi, dostupan je klikom na ovaj link.

*mpc 30-40kn