Clinique Moisture Surge gel krema

Clinique Moisture Surge gel krema je najbolja po meni baš u tom segmentu gel krema te ju koristim godinama. Nikada me nije iznevjerila i uvijek je pružila mojoj mješovitoj do masnoj koži ono što joj treba i to u svakom periodu godine.

Krema dolazi u klasičnom pakiranju kao i sve Clinique kreme te sadrži 50ml, cijena joj je kod nas 380kn ali ako putujete ili kupujete na Jagodici svakako ju možete nabaviti po puno pristupačnijoj cijeni.

Ono što krema prema deklaraciji nude jest hidratacija a to i dobivate u potpunosti.
Postoje predrasude prema gel kremama u segmentu hidratacije kod mnogih žena i ja ju ne razumijem jer bez obzira što je krema lagane teksture zaista ne mora značiti da ona dubinski neće hidratizirati :/ … ovu su npr isprobale i žene sa suhom i normalnom i ja sa mješovitom do masnom kožom i sve se slažemo da ona hidratizira tako da svakako smatram da je vrijedna pažnje i da odbacite predrasude prema gel kremama namjenjenima hidrataciji.

Krema ne sadrži dakle ulja te je lagane gelaste teksture. 
Može se koristiti kao dnevna ili noćna krema (ne sadrži spf) te kao maska koju nanesete u debljem sloju te pustite da upija (obično bi se višak nakon 10ak minuta trebao ili razmazati ili pokupiti blazinicom ali kod mene ga ne bude).
Po nanošenju koža je ugodna na dodir te možete primijetiti elastičnost iste.
Odlična je kao podloga za šminku te ju ja čak ponekad pomiješam sa podlogom ukoliko želim postići neki prirodan svakodnevni look.

Bilo da ju koristim tokom dana ili noći osjećam da mi je koža iznutra dovoljno vlažna a i sama lakoća gipkosti iste mi ukazuje na to.
Osobno sam prezadovoljna njome i potrošila sam već nekoliko pakiranja. Vrlo je praktično to što ju po otvaranju možete koristiti 24mj te vam može potrajati ako ju koristite prema potrebi. Najčešće posežem za njom kao za noćnom kremom ili hidratantnom maskom no nerijetko je koristim i u hladnijem periodu godine i tokom dana. Naglasit ću da vas neće matirati niti malo ako imate mješovitu ili masnu kožu ali neće vas ništa pretjerano niti “zamastiti” a uostalom segment matiranja možete jako lijepo izbalansirati sa puderom.
Topla preporuka za ovu gel kremu a i vaše su dobrodošle jer ja svakako volim dobre hidratantne gel kreme 😉 !?
lp