Beauty | LE “Contourious” by CATRICE

1-le-contourious-by-catrice

Definirani oblik. Postavite lijepe naglaske s iluzijom svjetla i sjene – konturiranje i strobing su dvije nove popularne make-up tehnike. Limitirana kolekcija “Contourious” by Catrice nudi profesionalne make-up alate za primjenu trendi tehnika iz svijeta ljepote. Kremaste i puderaste teksture u nježnoj boji šampanjca, rosé i smeđe odgovaraju svakom tipu kože

I came, I saw, I contoured – by Catrice.

LE “Contourious” by CATRICE sadrži nekoliko proizvoda; Brow Shaper olovku za obrve (mpc 23,90kn),
Contouring cream paleta za konturiranje (mpc 35,90kn), Highlighting Stick (mpc 31,90kn), Strobing Duo Highlighter (mpc 39,90kn), Sculpting Powder paletu (mpc 39,90kn), Lip Contour (mpc 35,90kn) i Kist za konturiranje (mpc 35,90kn). Neki od ovih proizvoda stigli su mi nedavno na testiranje a kako me ova limitirana kolekcija oduševila, brže bolje sam se potrudila da vam prenesem svoje dojmove.

Contouring cream paleta za konturiranje čini savršen spoj sa dvije mat nijanse kremaste teksture koje se mogu ili kombinirati te stvoriti individualnu nijansu ili se koristiti zasebno za konturiranje. Paleta dolazi u čvrstom pakiranju sa ogledalom, lako se blenda i stvara decentne konture na licu, baš onakve kakvi bi one trebale biti.

Highlighting Stick pruža licu bogati glow efekt zbog svoje izuzetno kremaste teksture prožete decentnim shimmerom. S obzirom na način pakiranja lako se nanosi i lijepo blenda.

Sculpting Powder paleta me najviše impresionirala s obzirom na savršeno usklađene nijanse koje nudi. Tekstura koja se lako blenda pruža mogućnost nijansiranja tako da će ova paleta odgovarati svakoj puti. Pakiranje je također čvrsto i kompaktno a sadržaj zadovoljava omjer cijene i kvalitete.

Lip Contour je proizvod koji nudi dva proizvoda u jednom pakiranju, mat olovku/ruž koja stvara savršene konture i može se koristiti za popunjavanje usana bojom, dok sjajilo za usne pruža gloss finish. S obzirom na bogatu formula, moram priznatikako oba proizvoda ne isušuju usne te su jako ugodni na usnama. Trajnost je sasvim solidna s obzirom na cijenu te uz prethodno spomunutu paletu moram izdvojiti i ovaj proizvod kao favorit ove limitirane kolekcije.

Kist za konturiranje zanimljivog je oblika zbog čega jednostavno i sa lakoćom sjeda na lice te tako izvlači konture. Moram priznati da je meni draži pri upotrebi kremastih proizvoda ali može poslužiti i za one u kamenu.

Limitirana kolekcija “Contourious” by CATRICE će biti dostupna na prodajnim mjestima Kozma, Konzuma, Dm-a Bipe tijekom rujna do isteka zaliha, a više o kolekciji te preostalim nijansama možete saznati klikom na ovaj link.

2-le-contourious-by-catrice 3-le-contourious-by-catrice 4-le-contourious-by-catrice 5-le-contourious-by-catrice 6-le-contourious-by-catrice 7-le-contourious-by-catrice catrice-contourious-swatches

Kako vam se sviđa ova limitirana kolekcija i da li ste štogod izabrali za sebe?