Chanel – 08 Vanites (Les 4 Ombres)

Kategorije: Chanel, Makeup, Sjenila

Koliko vam se puta desilo da ste pali na neku paletu sjenila samo zbog jedne nijanse? Meni se to desilo već nebrojeno puta ali nekako mi lakše padne kada se radi o nekoj paleti pristupačnije cijene no kako odoljeti … Chanel ah ah ah … ?!

Quad sa Chanel potpisom 08 Vanites.

Obožavam ovaj quad. Zapravo sam ga bila kupila samo zbog jedne nijanse i to one desne u donjem redu (do aplikatora) ali sam se oduševila i sa ostale tri i ovo je jedna od rijetkih paleta da ja koristim sve ponuđene nijanse. 

Cijena ove palete prekrasne palete iznosi 409kn (Douglas) .

Kao što pretpostavljate radi se o zapečenim sjenilima koja su srednje pigmentacije ali uz adekvatnu podlogu/bazu lijepo se daju nadograđivati te sam ja zadovoljna krajnim rezultatom.
Sva četiri sjenila u paleti se pomalo truse ali ništa pretjerano jer lijepo se i lako nanose i ne stvaraju  nikakve  naročite probleme. Po nanošenju postojana su do skidanja.

Paleta dolazi u ljubičastim tonovima i sva četiri sjenila u sebi sadrže onaj predivan ultra sitni shimmer ali isti je toliko dobrodošao u ovoj paleti te ju baš iz tog razloga i čini toliko privlačnom. Taj decentni shimmer u sve četiri nijanse vuče na neku nijansu zlatne.
 *bez baze unutarnje svijetlo
*bez baze unutarnje svijetlo
 *sa bazom vanjsko svijetlo
*sa bazom vanjsko svijetlo
Kako sam još u početku naglasila obožavam ovu paletu i često ju koristim. Bila mi je idealna za ljetni period ali koristim je i u ovom jesenskom a za zimu će biti idealna.

Danas sam specijalno koristila ovu divnu paletu da vam mogu ubaciti i fotografiju kako izgleda na očima. 

Padate li i vi na palete samo zbog neke određene nijanse i uspijete li iskoristiti sva sjenila palete podjednako?
lp