Essence Love&Sound LE

Vrijeme sezone na otvorenom samo što nije počelo a privlači međunarodne top zvijezde i trendseterice na kalifornijske pustinje svake godine – svi vole Coachella festival! No, ljubiteljima glazbe također se nudi sve više i više u Europi a tisuće njih se sprema za proljetne i ljetne mjesece. Uz novu limitiranu kolekciju “love&sound”, Essence ujedinjuje osjećaj festivala s najnovijim etno izgledom i pruža svim fanovima glazbe i stila totalno cool kolekciju u travnju 2015. Nježan raspon boja od narančaste, bobičaste, marelice i svijetlo zelene pružajući svježi dodir ljeta. Stilske tetovaže s etno uzorkom, bronzing papirići za lice i dva mat ruža u intenzivnim nijansama su samo tri izdvojena proizvoda iz kolekcije. Jastučići za zaštitu peta su must have dok šećeš i plešeš na otvorenome.

Mi smo spremni za sunce i cool zvuk – uz Essence!

2 Essence Love&Sound cijene

Nedavno mi je stigao paketić sa nekoliko Essence proizvoda iz limitirane kolekcije Love&Sound a nešto sam kupila i ja jer ova me kolekcija zaista oduševila te se nadam da ćete i vi počastiti sebe sa pokojom sitnicom jer ova kolekcija je zaista ljetni “must have” po pristupačnim cijenama.

1 Essence Love&Sound LE

Rumenilo (1 Sunset @ Center Stage) je vrlo zanimljivo jer dolazi u rasponu nijansi od marelice do bobičastog voća tako da zaista asocira na ljeto već pri prvom pogledu. Svilenkasta tekstura i decentna pigmentacija zaista će se lijepo uklopiti u proljetno/ljetni look. 
Essence Love&Sound blush 1 Essence Love&Sound blush 2 Essence Love&Sound blush swatch 3

Bronzing paper dolazi u zanimljivom pakiranju poput malog notesa koji bi možda bilo zgodno ponekad imati pri ruci ali u principu ovaj proizvod služi za upijanje viška sebuma i to obavlja besprijekorno ali ujedno sadrži u sebi ili na površini bronzer mada isti ne ostavlja trag na licu.
Essence Love&Sound bronzing paper 1 Essence Love&Sound bronzing paper 2

Zapečena sjenila (1 Glastoneberry, 2 Make Life A Festival, 3 Feel The Vibe) svilenkaste teksture i sedefastog finiša obožavam i koristim svakodnevno, naročito 1 i 2. Lijepo se nanose i sa bazom u podlozi su postojana tokom čitavog dana.
Essence Love&Sound eyeshadow 1 Essence Love&Sound eyeshadow 2 Essence Love&Sound eyeshadow swatch 3

Ruž (1 Crowd Gone Wild) je meni najdraži proizvod ove kolekcije. Koraljno narančasta nijansa sa mat finišem izuzetno je pigmentirana te pruža zadovoljavajuću postojanost na usnama. Idealna ljetna nijansa!
Essence Love&Sound lipstick 1 Essence Love&Sound lipstick 2 Essence Love&Sound lipstick 3 Essence Love&Sound lipstick 4 Essence Love&Sound lipstick swatch 5

Ukoliko se bojite tetoviranja privremene tetovaže poput ovih koji nam donosi Essence pravi su izbor za vas. Iako su iste namijenjene području oko nokta ja mislim da su one skroz prigodne i za neki drugi dio tijela a s obzirom da su decentne lijepo se mogu uklopiti.Essence Love&Sound tattoo

Love&Sound kolekcija mene je svakako osvojila jer nudi zaista lijepe ljetne boje a i kvalitetom je zadovoljila moj kriterij tako da ju mogu toplo preporučiti. Moj favorit je ruž a vaš?

*ruž i sjenilo (1) je kupljeno ostatak proizvoda je pr uzorak