CATRICE | Noviteti proljeće/ljeto 2018 + GIVEAWAY

Kategorije: Catrice, Giveaway, PR

*Darivanje je završeno a dobitnica darivanja je _p.e.t.r.a_ .

CATRICE predstavlja kombinaciju ljepote i mode. Inspiriran kolekcijama sa svjetskih modnih pista za proljeće/ljeto, CATRICE predstavlja nove must-have proizvode za prvu polovicu 2018.godine. Trend “Dewy” odnosi se na holografski, prizmatičan, mokar, prirodnog sjaja, osunčani izgled koji osigurava višestruke efekte. Proizvodi za brze i besprijekorne make-up stilove nudi #InstaEFFECTs trend, dok pojam “Athleisure” opisuje proizvode visoke performanse koji mogu izdržati i najteže vježbe i napore. Velike palete su sljedeći trend koji dolazi u narednoj godini, nudi izbor različitih make-up proizvoda u samo jednoj paleti.

S obzirom na to da sam neke proizvode kupila a neke dobila od strane branda Catrice, za neke proizvode u nastavku donosim svoje dojmove u kratkim crtama, a neke sam namijenila za darivanje, stoga, svakako nastavite čitati ovaj post, jer slijedi više detalja.

PRISMA LIP GLAZE SJAJILO ZA USNE 31,90 kn
Nanesen samostalno ili kao završni premaz, formula srednje pokrivenosti s intenzivnim prizmatičnim i holografskim efektom stvara neobičan izgled na usnama.

Upravo je ovaj proizvod bio prvi iz asortimana koji me zainteresirao kao Catrice novitet, stoga sam odmah uzela dvije nijanse. Riječ je o nijansama 010 Enchanted Gold i 050 Holy Moly!, obje nijanse su prekrasne kada ih nosim samostalno ili kada ih kombiniram s drugim teksturama i nijansama. Prednost je i mogućnost nijansiranja koje ova sjajila pružaju. Slatki miris sjajila jako mi je ugodan, također mi je ugodna i maziva tekstura sjajila te kao prednost navodim činjenicu da mi ne isušuju usne. Jedina mana im je slabija postojanost ali s obzirom na omjer cijene i kvalitete moram priznati da takvo što ne mogu zamjeriti ovom brandu.

SPECTRA LIGHT EFFECT LAK ZA NOKTE 27,90 KN
Raznolikost unikatnih efekata pretvara ovaj lak za nokte u pravi must-have: holo i duo-chrome finiš, u kombinaciji s dugotrajnom formulom i visokim sjajem jednostavno su neodoljivi.

Na lakove inače nisam slaba i zapravo im ne pridajem previše pažnje, osim holografskim varijantama u srebrnim tonovima. Obožavam takve lakove i iste koristim najčešće tijekom ljeta jer su mi se pokazali kao najefektnijim i najpostojanijima. Ove dvije nijanse (01 Down The Milky Way i 05 Holo Enchantment) nisu podbacile i sigurna sam da ću tijekom ljeta obnavljati zalihe istih.

CHROME INFUSION 31,90 KN
Chrome Infusion Nail Lacquer lakovi pružaju noktima savršen završetak za metalik ili jedinstveni kromirani izgled. Dugotrajna formula stvara visoki sjaj i lako se primjenjuje. Dostupni u raznim metalik nijansama, osiguravaju da nokti zasigurno privlače pažnju.

Ovi lakovi nisu dio proljetno/ljetnih noviteta ali za mene su bili novitet kada sam stajala ispred Catrice stalka, stoga su se i našli u ovom postu. Inače, lakovi su fantastični, lijepo se nanose, boja je intenzivna i dovoljna su dva sloja da nokti izgledaju prekrasno.Nijanse koje sam odabrala za sebe su, 01 Stainless Silver i 02 Impressive Gold, te bi ih prozvala idealnim ljetnim nijansama. Ako se ne varam, na stalku se nalazilo još nijansi tako da ću svakako na ove lakove idući puta obratiti malo više pažnje.

HD LIQUID COVERAGE PRECISION KOREKTOR 27,90 KN
Tanki aplikator omogućava posebno preciznu primjenu dugotrajne teksture korektora s visokom pokrivenošću. Omogućuje da male, neželjene nepravilnosti kože i crvenilo nestanu na ciljani način. Koža izgleda glatka i mjesta kao i krugovi ispod očiju su stvar prošlosti! Dostupan u tri različite nijanse, Precision korektor savršeno nadopunjuje HD Liquid Coverage Foundation puder.

Od svih pristiglih a isprobanih proizvoda, moram priznati da mi se ovaj korektor najviše dopao, upravo zbog svog tankog kista koji mu omogućava besprijekornu preciznost. S obzirom na to da ja nemam potrebe za prekrivanjem većih nedostataka na licu, ja sam ovim korektorom jako zadovoljno no mislim da ne bi bio dovoljan za prekrivanje nekih većih i izraženijih nedostataka. U svakom slučaju, vrijedan je pažnje i poseban je dodatak svakoj makeup torbici.

GALACTIC HIGHLIGHTER KAPI 39,90 kn
Kapi nježno roze boje sadrže pigmente koji reflektiraju galaktičnu svjetlost. Tekući highlighter primjenjuje se kao završetak ili povrh baze. Kapi ne stvaraju samo zadivljujuće rezultate na obrazima, nego se mogu primijeniti i ispod luka obrve ili na dekolteu.

Kapi sam koristila na dva načina, tako da pomiješam par kapljica sa svojim tekućim puderom ili pak nanošenjem direktno na kožu (tekući puder) kao highlighter. Sviđa mi se svježina koju pruža licu, lako se nanosi i blenda te sam zadovoljna i postojanošću.

DEWY WETLOOK STICK 39,90 KN
Prozirni sjajni stick sadrži pigmente koji reflektiraju svjetlost kako bi osigurali dewy izgled.

Iako sam bila mišljenja kako ovakav proizvod nije potreban osobi poput mene, odnosno osobi s masnom kožom, nisam odoljela a da ga ne isprobam. Na koncu mi je bilo drago kad sam isprobala ovaj proizvod koji se lijepo uklapa u neke “no makeup” dane jer lice izgleda svježije i odmornije te nedostatak šminke na licu ne dolazi u prvi plan. Zgodan makeup proizvod koji nije na odmet imati pri ruci, posebno u nadolazećim toplijim danima.

PRISMA CHROME RUŽ ZA USNE 39,90 KN
Prizmatični i metalik efekti ostavljaju na usnama glamurozan izgled – u kombinaciji sa savršenom pokrivenošću samo jednim nanošenjem i kremastom teksturom.

Zanimljiva nijansa ruža (05 Mystical Mermaid) upravo me natjerala da isprobam ovaj ruž o kojem ću biti ovisna tijekom ljetnog perioda kada mi koža dobije malo boje, jer mislim da ova nijansa baš ne bi odgovarao osobama svijetle putu. Ruž dolazi u obliku ugodne kremaste teksture, solidne je postojanosti i zaista jako efektno izgleda na usnama te ga se može kombinirati s drugim bojama i teksturama. Kada bi morala odabrati proizvod na koji bi vas usmjerila da obratite pažnju, tada bi to svakako bio upravo ovaj ruž.

INSTANT GLAM PALETA SJENILA ZA OČI 55,90 KN
Osam trendy boja, savršeno usklađenih u četiri duo sjenila. Inovativni aplikator je prilagođen obliku očiju kako bi omogućio profesionalno nanošenje šminke u tren oka.

LASHES TO KILL PRO INSTANT VOLUME MASKARA 24H 39,90 KN
Savršena definicija s instant efektom volumena: trepavice dobivaju fenomenalan modni izgled zahvaljujući dubokim crnim teksturama maskare. Dostupna i u vodootpornoj verziji.

CATRICE CREAMY MATT LIP PALETA 64,90 KN
Neophodan: premium paleta ujedinjuje bazu za usne, osam kremastih mat tekstura ruževa i zlatni highlighting puder. Zahvaljujući integriranom zrcalu i duo četkici, također je idealna za po putu.

LUXCHROME 2IN1 BAZNI LAK & NADLAK 23,90 KN
Bazni lak i nadlak na vodenoj bazi je obavezan za savršen LuxChrome look – te u isto vrijeme produžuje trajanje LuxChrome proizvoda. Može se koristiti kao nadlak s prahom za nokte i kao bazni lak i nadlak za Foil Effect na noktima.

LUXCHROME FOIL EFFECT POLISH LAK ZA NOKTE MPC 31,90 KN
Stvorite impresivan zrcalni efekt na svojim noktima u trenu: jednostavno nanesite na suh LuxChrome 2in1 bazni lak & nadlak kako bi stvorili zrcalni efekt koji traje danima i stvara dojam tekućeg srebra. Na kraju, završite sa LuxChrome 2in1 baznim lakom & nadlakom.

[Instagram] GIVEAWAY ↓

NAGRADA → Catrice poklon paket koji sadrži; Instant Glam paletu sjenila za oči 010 “It’s A Match!”, Creamy Matt paletu za usne 010 “Back To The Nudes”, Lashes To Kill Pro Instant Volume Maskara 24h Ultra Black, Lashes To Kill Pro Instant Volume Mascara 24h Waterproof, Spectra Light Effect Lak za nokte 03 “Irregular Galaxies”, LuxChrome 2in1 Baza & Nadlak i LuxChrome Foil Effect lak za nokte.

Darivanje je internacionalno tako da mogu sudjelovati svi s javnim profilom na Instagramu-u. Darivanje traje do 31.03.2018. a imena dobitnika bit će objavljena 02.04.2018. u ovom postu te na Instagram profilu bloga.

Pravila za sudjelovanje su sljedeća;

1. Prati Anaviglam IG profil.
2. Like za ovu IG objavu darivanja.
3. U komentarima upišite hashtag #anaviglam #catrice #giveaway.
4. TAGirajte barem jednu osobu za koju mislite da bi voljela sudjelovati u ovom darivanju.

Sretno!

PS → Prijavite se i na Facebook darivanje na kojemu je nagrada preparativna kozmetika.