Recenzija | NIVEA uljni losion Vanilla&Almond Oil

NIVEA uljni losion Vanilla&Almond Oil – 200 ml / MPC 33,25 kn [sastav]

Brzo upijajući uljni losion koji zahvaljujući hidratantnim sastojcima s dubinskim djelovanjem i bademovom ulju, pruža dubinsku hidrataciju bez masnog osjećaja na koži. Suhu kožu čini glatkom i mekanom, a nježni miris ruže budi sva osjetila. Učinkovita 24-satna njega za optimalnu njegu i prekrasan blistav izgled kože.

[MOJI DOJMOVI]

Iako bi njega nakon tuširanja trebala biti sastavni dio svakodnevne beauty rutine, moram priznati da nerijetko preskočim dio nanošenja beauty proizvoda za njegu tijela. Ponekad nemam vremena za tih dodatnih 10-ak minuta dok nekada jednostavno nemam snage od umora a ponekad jednostavno zaboravim. S obzirom na to da imam jako suhu i osjetljivu kožu tijela taj korak ne bi trebala preskakati a nekako ga najčešće preskačem upravo u ljetnom periodu, čisto iz razloga ugode na koži nakon tuširanja, znate zasigurno na što mislim jer ništa nije ugodnije od jutarnjeg i večernjeg tuširanja nakon pretoplih noći i dana. Uglavnom, kada mi se NIVEA javila sa svojim novitetom namijenjenim njezi tijela, malo je reći koliko sam se oduševila s obzirom na to da je upravo NIVEA moj vjerni i dugogodišnji saveznik kada je njega tijela u pitanju.

NIVEA uljni losion s mirisnom rapsodijom vanilije i bademova ulja koristim sada već vjerno proteklih mjesec dana i moram priznati da sam oduševljena. Prije svega moram se osvrnuti na prekrasan miris ovog uljnog losiona koji će mi ovoga ljeta definitivno zamijeniti parfeme koje ne volim koristiti tijekom ljetnih mjeseci. Posebno mi je bilo drago otkriti kako postoje četiri varijante mirisa stoga svatko može pronaći svog favorita, tako je moj izbor pao na nešto intenzivniju vaniliju jer i inače obožavam puderaste i slatke mirisne note. Miris je intenzivan pri nanošenju ali tijekom dana slabi no ostaje decentno prisutan na koži, baš onoliko koliko bi se trebao osjetiti u ovim toplim ljetnim mjesecima. Iako se sam miris bazira na vaniliji ipak se ne radi o klasičnoj noti vanilije jer je NIVEA ovu mirisnu harmoniju upotpunila s mirisnim notama ruže, perunike, nježnim cvijetom badema, toplim bergamotom, svježim mandarinama, kombinacijom slatkog gloga i kakao maslaca, sandalovinom i dobro nam svima prepoznatljivom NIVEA mirisnom notom za završni touch. Sve u svemu, ovo je jedna prekrasna mirisna čarolija.

Nadalje, osim mirisa ugodno sam se iznenadila i samom teksturom. Naime, u samom nazivu proizvoda stoji uljni losion a kako nisam sklona uljnim formulama, posebno ljeti jer im treba dugo vremena da ih koža upije, pomalo sam bila skeptična no već s prvom upotrebom shvatila sam da sumnjama nema mjesta. Izuzetno laganu formulu, gotovo fluidnu, moja koža upija odmah po nanošenju, dakle za otprilike 1 minutu moja koža postaje mekša i podatnija a da nema nikakvih ljepljivih ili masnih tragova na površini kože. Samim time što je ovaj losion dovoljno bogat da nahrani moju kožu a da ga isto tako moja koža momentalno po nanošenju upije, dovoljno je dobar razlog da ne preskačem njegu tijela nakon tuširanja, štoviše, sada se veselim nanošenju ovog proizvoda jer iz dana u dan vidim na svojoj koži koliko joj znači ta dodatna njega.

Iako sam oduvijek voljela koristiti NIVEA proizvode za njegu tijela te me NIVEA nikada po tom pitanju nije razočarala, smatram da je ovaj proizvod nadmašio sve ostale te s obzirom na svoju cijenu, količinu i kvalitetu pozicirao se kao moj „must have“ proizvod za njegu tijela i pomeo široku konkurenciju moje kupaonice.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr ili Facebook NIVEA Hrvatska.

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter